Ρόουζ Μακ Γκόβαν εναντίον Μέριλ Στριπ: Σε περιφρονώ, υποκρίτρια!

ΚΟΣΜΟΣ

Η κοινή απόφαση πολλών γυναικών, σταρ του κινηματογράφου να φορέσουν μαύρα στην απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Golden Globes που θα λάβουν χώρα στις 7 Ιανουαρίου, έχει ήδη γίνει η αφορμή για την αναζωπύρωση μιας κόντρας.

Οι ηθοποιοί έχουν συμφωνήσει να φορέσουν μαύρα φορέματα ως σιωπηλή διαμαρτυρία απέναντι στις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ, που έχουν δει τους τελευταίους δύο μήνες το φως

της δημοσιότητας μετά από επώνυμες καταγγελίες.

Η ηθοποιός Ρόουζ Μακ Γκόβαν, η οποία υπήρξε θύμα βιασμού του διαβόητου παραγωγού Χάρβι Γουάινσταϊν, υποστηρίζει ότι είναι να γίνει μια "σιωπηλή" διαμαρτυρία, γιατί η σιωπή ετών ήταν αυτή που διόγκωσε το πρόβλημα ως σήμερα.

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο λογαριασμό της στο twitter, η 44χρονη ηθοποιός καταφέρεται εναντίον της Μέριλ Στριπ -η οποία αν και έχει συνεργαστεί δεκάδες φορές με τον Γουάινσταϊν, έχει δηλώσει πως δε γνώριζε τίποτα για τη συμπεριφορά του:

"Ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ, που έχει μετά χαράς συνεργαστεί με το Τέρας-Γουρούνι, σκοπεύουν να φορέσουν μαύρα ως ένδειξη σιωπηλής διαμαρτυρίας στα Golden Globes. Η σιωπή σας είναι το πρόβλημα. Θα πάρεις ένα ψεύτικο βραβείο και δεν θα αλλάξει τίποτα.Περιφρονώ την υποκρισία σου" έγραψε, καταλήγοντας σαρκαστικά "Ίσως να πρέπει όλες να φορέσετε Marchesa (σ.σ. η φίρμα υψηλής ραπτικής της συζύγου του Γουάινσταϊν)".

Ωστόσο, η Μέριλ Στριπ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα φορέσει μαύρα τη βραδιά της απονομής των βραβείων. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε "Δεν ξέρω. Δεν θα ήθελα να μιλήσω. Να συντονιστούν όλοι να δουν τα βραβεία".

Μέριλ ΣτριπΡόουζ Μακ ΓκόβανGolden GlobesHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα