Ρεβεγιόν στην τηλεόραση: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Με μουσικά προγράμματα, εορταστικές εκπομπές και γιορτινές ταινίες θα κάνουν ποδαρικό στο 2024 τα τηλεοπτικά κανάλια.

Σύνδεση με την Πλατεία Συντάγματος και την συναυλία των Νίκου Πορτοκάλογλου και Μαρίνας Σάττι θα κάνει η ΕΡΤ1 στις 22:55.

Την ίδια ώρα, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου, σε μια βραδιά με λαϊκές, διαχρονικές επιτυχίες.

Καλεσμένοι θα είναι ακόμα η Γωγώ Τσαμπά με τα παραδοσιακά της τραγούδια, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Χριστίνα Σάλτη, ο Αντύπας και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Χρήστος Φερεντίνος από τον ΣΚΑΪ θα υποδεχτεί το 2024 με τον Δημήτρη Μπάση σε ένα μουσικό ταξίδι με σπουδαίες ερμηνείες.

Στο OPEN, η Κατερίνα Ζαρίφη μας υποδέχεται στις 21:00 σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν με πολλή μουσική και τραγούδι.

Το εορταστικό επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» με τον Διονύση Σαββόπουλο θα μεταδοθεί από τον Alpha καταγράφοντας τραγούδια και αφηγήσεις από τη ζωή του μεγάλου μουσικού.

Στον ΑΝΤ1, στις 21:00, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται στο πλατό τα team των εκπομπών «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» και «ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ» σε ένα ατελείωτο παιχνίδι Ρουκ Ζουκ.

Τέλος το Star θα υποδεχτεί το 2024 με κινηματογραφικό τρόπο προβάλλοντας στις 21.00 την τρίτη κατά σειρά ταινία Home Alone ενώ στις 23.00 θα μεταδοθεί η ρομαντική κομεντί New Year’s Eve.

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση 2023: Οι πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης (Video)

ΕΡΤ: Ο Δημήτρης Κοτταρίδης πήρε τη φλογέρα του και έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού (Video)

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα