Ρέθυμνο: Αφέθηκαν ελεύθεροι ο γνωστός ράπερ και ο συνεργάτης του που κατηγορούνται για βιασμό

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν ο 24χρονος ράπερ και ο συνεργάτης του, που κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη κοπέλα στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το cretapost, μετά την απολογία των δύο, εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για το εάν πρέπει να κριθούν προφυλακιστέοι ή όχι κι έτσι η υπόθεση έφτασε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Το συμβούλιο αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους: να μην φύγουν από τη χώρα να εμφανίζονται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα αλλά και να καταβάλλει ο κάθε ένας 3.000 ευρώ σε μετρητά.

Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του γνωστού ράπερ το βράδυ της Κυριακής. Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το team.

Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι. Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς. 

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε κάποιους φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 30χρονο στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

Λίγες ημέρες μετά ο 24χρονος ράπερ με τον συνεργάτη του παραδόθηκαν στις αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των εισακτέων ανά ΑΕΙ και Τμήμα – Δείτε το ΦΕΚ

Μιμή Ντενίση: Θύμα διάρρηξης η ηθοποιός – Κλέφτες μπήκαν στο εξοχικό της (Video)

Αρσάκειο: «Ανησυχούν περισσότερο για τη φήμη του σχολείου, παρά για την υγεία του» – Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος του μαθητή (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα