«Ράλι» τηλεθέασης ο Alpha, «εκτόξευση» ο ΣΚΑΪ (πίνακες)

Συνεχίζει την κούρσα του ο Alpha, αυξάνοντας την απόσταση από τον ανταγωνισμό. Χθες το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε μερίδιο 14,4%, το υψηλότερο του ανταγωνισμού.

Στο μεταξύ, ο ΣΚΑΪ κατάφερε «άλμα» σχεδόν δύο ποσοστιαίων μονάδων, διαφορά σε σχέση με την ίδια ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας διόλου ευκαταφρόνητη. Το μερίδιο του σταθμού ήταν βελτιωμένο συγκριτικά και με εκείνο της Τετάρτης (10/8).

Τα επεισόδια της σειράς ριάλιτι «Οικογενειακές ιστορίες» και ιδίως η ελληνική ταινία «Ο δυναστείας»

συνέβαλαν στο χθεσινό μερίδιο του σταθμού, σύμφωνα και με τα στοιχεία της Nielsen.

Για τον ΣΚΑΪ τη διαφορά έκαναν χθες τα διπλά επαναληπτικά επεισόδια της εκπομπής «Happy Traveller», το μαγειρικό ριάλιτι «Κάτι ξαναψήνεται», η τουρκική σαπουνόπερα «Άπιστος» και η κλασική κινηματογραφική περιπέτεια «Παιχνίδια ολέθρου» με τον Χάρισον Φορντ.

Η ΕΡΤ1 κρατήθηκε πάνω από το 6% χάρη στην εκπομπή «Συνδέσεις» και τα δελτία ειδήσεων των 12.00 και 18.00, όπως φαίνεται και στο διάγραμμα της Nielsen για το κρατικό κανάλι.

Το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης απέσπασε το Mega (μικρότερο συγκριτικά και με της Τρίτης 9/8) με το Star να διατηρείται τέταρτο, σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά της Nielsen για τη χθεσινή ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον, η Amazon Prime Video και τα παρασκήνια στα γυρίσματα (Photos/Video)

Η Disney ξεπέρασε για πρώτη φορά το Netflix

Η Μαρία Αναστασοπούλου με το μαγιό της λίγο πριν μπει στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα» (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα