Ραφήνα: Τον σκότωσαν με σιδερογροθιά – Κοντά στους δράστες η ΕΛ.ΑΣ.

Λεπτομέρειες γύρω από τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε σε μπαρ στη Ραφήνα, τα ξημερώματα της Κυριακής (26/6), αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 42χρονος που έπεσε νεκρός είχε βγει με έναν φίλο του και δύο κοπέλες σε νυχτερινό κατάστημα της περιοχής στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Κάποια στιγμή ο άτυχος άντρας μαζί με μία από τις δύο κοπέλες σηκώθηκε και πήγε να χαιρετίσει δύο άλλα κορίτσια που βρίσκονταν στο μαγαζί. Επέστρεψαν στην παρέα του και έπειτα από λίγη ώρα, το

θύμα σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς της τουαλέτα του καταστήματος.

Εκεί σημειώθηκε η διένεξη με τους μετέπειτα δράστες του φονικού με τον λόγο πάντως να παραμένει άγνωστος για την ώρα. Ο 42χρονος επέστρεψε στην παρέα του περίπου στις 02:00 καθησυχάζοντας τους πως όλα ήταν εντάξει χωρίς να πει κάτι παραπάνω.

Μισή ώρα αργότερα πλήρωσαν τον λογαριασμό για να φύγουν και κατά την έξοδο τους, ήρθαν αντιμέτωποι με τέσσερα άτομα τα οποία άρχισαν να τον χτυπούν μανιωδώς. Μάλιστα, ένας από τους τέσσερις φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδερογροθιά με αποτέλεσμα να του προκαλέσει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ωστόσο δεν άντεξε στα τραύματα του και κατέλεξε.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής έχουν στη διάθεση του αρκετές καταθέσεις μαρτύρων και βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Νεογέννητο νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Μέτσοβο: Νέα στοιχεία για τον 16χρονο που ανασύρθηκε νεκρός από τη λίμνη Πηγών Αώου – Βούτηξε για μια μπάλα

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Κυβερνητική παρέμβαση για τη θανάτωση του χιμπατζή- Σε εξέλιξη διαμαρτυρία (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραφήνα, – Κοντά, ΕΛ ΑΣ,rafina, – konta, el as