Ραφήνα: «Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια» – Η ασήμαντη αφορμή που οδήγησε στη δολοφονία του 42χρονου

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο 24χρονων που κατηγορούνται για τη δολοφονία 42χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Ιουνίου, έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Ραφήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι τσακώθηκαν με το θύμα για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα που αντάλλαξαν στην αναμονή για την τουαλέτα του κέντρου.

Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι τον περίμεναν έξω από το μαγαζί και μόλις τον είδαν να βγαίνει του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, ενώ ο ένας από τους δύο φέρεται να χρησιμοποίησε σιδερογροθιά. Ο 42χρονος πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη των δραστών από μαρτυρίες θαμώνων, αλλά και από τις κάμερες του καταστήματος που κατέγραψαν το αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν.

Οι δύο 24χρονοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα το απόγευμα.

Άλλες δύο προσαγωγές

Παράλληλα, έχουν προσαχθεί δύο ακόμη άτομα για τη δολοφονία του 42χρονου. Τα άτομα αυτά θα καταθέσουν, αλλά δεν αναμένεται να συλληφθούν, καθώς δεν συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό. Είναι άτομα 23 και 27 ετών.

Θεοδωρικάκος: Η ΕΛΑΣ έδρασε αποτελεσματικά

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη δύο υπόπτων για την δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη δύο υπόπτων για την δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα. @hellenicpolice

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) June 27, 2022

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: «Μπορεί να ξέφυγα αλλά βιαστής δεν υπήρξα ποτέ – Δεν κατηγορούμαι εδώ για πέφτουλας ή γύπας»

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Σε ποια περίπτωση θα ληφθούν νέα μέτρα – Τι είπε για την τέταρτη δόση του εμβολίου (video)

Θεσσαλονίκη: Πατέρας πνίγηκε στη θάλασσα μπροστά στον 15χρονο γιο του

Keywords
Τυχαία Θέματα