Πυροβολισμοί έξω από το Εφετείο- Oργισμένος συγγενής θύματος δολοφονίας ο δράστης

ΕΛΛAΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα έξω από το Εφετείο, όταν άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί.

Το περιστατικό καταγράφηκε αμέσως μετά τη νέα διακοπή της δίκης για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, του 26χρονου που έχει δολοφονηθεί και το πτώμα του δεν έχει βρεθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν έξαλλος συγγενής της οικογένειας του θύματος την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα λέγοντας ότι δεν μπορούν να βρουν το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια», έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα. Άντρες της αστυνομίας με πολιτικά τον ακολούθησαν, τον έριξαν στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες, όπως περιγράφει δημοσιογράφος στο βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Οπως φαίνεται, ο άντρας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όταν ξαφνικά έβγαλε όπλο και προτού καλά καλά το σηκώσει στον αέρα, πυροβόλησε μπροστά στους εμβρόντητους δημοσιογράφους και τεχνικούς!

Μάλιστα αμέσως μετά, δεν έτρεξε να διαφύγει, αλλά ψύχραιμος αγκάλιασε την μητέρα του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, που στεκόταν δίπλα του. Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε η δημοσιογράφος του Ant1 Φαίη Χρυσοχόου, οι δημοσιογράφοι κινήθηκαν προς την αστυνομία, που τελικά κυνήγησε τον άντρα την ώρα που είχε ήδη βγει έξω από το χώρο του Εφετείου!

Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου είχε «παγώσει» το πανελλήνιο, ενώ το πτώμα του δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές.

εφετείοπυροβολισμοίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα