«Πυρά» του αντιπεριφερειάρχη Χίου κατά τη κυβέρνησης για το προσφυγικό (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Με βαριές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης, της ΝΔ και της πολιτικής που έχει ακολουθηθεί ως σήμερα στο προσφυγικό/μεταναστευτικό, σχολίασε τις εξελίξεις στο ζήτημα ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων στο Χαλκειός, στο πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, o αντιπεριφερειάρχης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει ξεχάσει τα νησιά και ζήτησε να εφαρμόσει επιτέλους τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

“Δυστυχώς τα νησιά του Αιγαίου, είναι ξεχασμένα, η κυβέρνηση δεν δίνει τη μέριμνα που θα έπρεπε για μας
και τα νησιά μας. Οι λύσεις της μετακίνησης δεν είναι λύσεις. Οι ροές είναι συνεχείς και ανεξέλεγκτες. Η λύση πρέπει να είναι ριζοσπαστική, να γίνει σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, η ΝΔ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Η λύση δεν είναι καμιά άλλη παρά όλα αυτά τα οποία έχει πει και κυρίως η φύλαξη των συνόρων. Η σημερινή κινητοποίηση είναι ένα πρώτο καμπανάκι στους κυβερνώντες, ότι αρκετά μας κοροϊδεύετε”, είπε χαρακτηριστικά.  ΧίοςπροσφυγικόμεταναστευτικόαντιπεριφερειάρχηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πυρά, Χίου, Video,pyra, chiou, Video