Πρωτότυπο περιεχόμενο του CNN στο Discovery+

Τα πράγματα όσο πάνε σοβαρεύουν –ή, αν θέλετε, αγριεύουν– ανάμεσα στις συνδρομητικές πλατφόρμες διαρκούς ροής τηλεοπτικού περιεχομένου.

Κάθε πάροχος «φορτώνει» ό,τι μπορεί για να είναι η Over The Top υπηρεσία του όσο πιο ελκυστική και να διαφέρει από τον ανταγωνισμό.

Με τις πλατφόρμες ροής καταχωρισμένες στο συλλογικό υποσυνείδητο ως βάσεις αναζήτησης σειρών και ταινιών, σαν σύγχρονα βίντεο κλαμπ, προκαλεί αίσθηση και θέτει νέους κανόνες στο «παιχνίδι» του αδυσώπητου

ανταγωνισμού η ανακοίνωση ότι ο πιο εμβληματικός αμερικανικός κολοσσός τηλεοπτικής ενημέρωσης, το CNN, και η Warner Bros Discovery+ θα προσφέρουν από τις 19 Αυγούστου στους συνδρομητές του Discovery+ επιλεγμένο δημοσιογραφικό περιεχόμενο, συνολικά 800 ώρες, του κορυφαίου προγράμματος CNN Original Series, CNN Films και από το HLN (Head Line News) Original Series.

Οι πρωτότυπες παραγωγές του CNN, παλιές και νέες, έχουν την «απαράμιλλη ικανότητα», κατά τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του CNN Κρις Λιχτ, «να μυούν τους τηλεθεατές σε ανθρωποκεντρικές ιστορίες, σε πολιτισμούς και κουλτούρες που κάνουν αυτόν τον κόσμο συναρπαστικό και συγχρόνως τρομακτικό. Προσφέροντας δημοσιογραφικές παραγωγές μας μέσω του Discovery+ περισσότεροι άνθρωποι από εδώ και στο εξής θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το κορυφαίας ποιότητας περιεχόμενο του CNN».

Πλάι σε παραγωγές δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ για συγκλονιστικά εγκλήματα, ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ, ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ με άξονα το φαγητό ή τις τοπικές κουζίνες, ταιριάζουν απόλυτα με το περιεχόμενο του CNN Original σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Warner Bors Τζέι Μπί Περέ, ο οποίος τόνισε ότι η προσθήκη περιεχομένου δεν επηρεάζει (προς τα πάνω) την υπάρχουσα τιμή συνδρομής.

Στο επιλεγμένο περιεχόμενο του CNN μεταξύ άλλων ο συνδρομητής θα έχει στη διάθεση του τους κύκλους βιωματικών ντοκιμαντέρ του αδικοχαμένου Άντονι Μπουρντέν με γενικό τίτλο «Άντονι Μπουρντέν: Άγνωστα μέρη» (Anthony Bourdain: Parts Unknown»), αλλά και τα «Στάνλεϊ Τούτσι: Αναζητώντας την Ιταλία» («Stanley Tucci: Searching for Italy»), «Η ιστορία της κωμωδία καταστάσεων», οι σειρές κοινωνικού ντοκιμαντέρ «United Shades of America» του αφροαμερικανού κωμικού Γουόλτερ Καμο Μπελ.

Από το HNL το επιλεγμένο περιεχόμενο περιλαμβάνει παραγωγές όπως η ερευνητική «Πώς πραγματικά συνέβη» («How it really happened»), «Ιστορίες μελλοθάνατων» («Death Row Stories») που διερευνά υποθέσεις καταδικασμένων σε θάνατο θέτωντας σκληρα ερωτήματα για το σύστημα θανατικής ποινής των ΗΠΑ κ.ά.

Παράλληλα, η πρωτότυπη σειρά τοκ σοου «Ποιος είναι αυτός που μιλά στον Κρις Γουάλας» («Who’s talking to Chris Wallace») του CNN θα κάνει το ντεμπούτο της στο HBO Max στο πλαίσιο εορτασμού για τα 10 χρόνια παραγωγής πρωτότυπου περιεχομένου από το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί το ΠΑΣΟΚ επιμένει στο Predator

«Αγκάλιασαν» τον Βενιζέλο

Άρση απορρήτου των επικοινωνιών για… ψύλλου πήδημα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωτότυπο, CNN, Discovery+,prototypo, CNN, Discovery+