Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha την Τρίτη (11/3) με νέο ρεκόρ για τον σταθμό

Με συγκέντρωση τηλεθεατών από νωρίς χθες το πρωί αισθητά υψηλότερη από τον ανταγωνισμό ο Alpha κέρδισε τη «μάχη» για την τηλεθέαση καταφέρνοντας νέο ρεκόρ, σε επίπεδο καναλιού, από την έναρξη της σεζόν, μέχρι τώρα.

Το 16,8% που απέσπασε το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ισοφάρισε το ρεκόρ του δεύτερου μισού της σεζόν που είχε καταφέρει νωρίτερα  (28/2) το Mega.  Έως ένα βαθμό o Alpha οφείλει την υψηλή

επίδοση του στο μίγμα προγράμματος  που πρότεινε έως το απόγευμα, με αφορμή και την 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ.

Το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο απέσπασε το Star, το οποίο επίσης δημιούργησε ρεκόρ σταθμού από την έναρξη της σεζόν.

Το Mega αποτέλεσε την τρίτη επιλογή των τηλεθεατών παραμένοντας σε τροχιά διεκδίκησης της κορυφαίας θέσης.

Η απεργία «κόστισε» στον ΣΚΑΪ, το μερίδιο του οποίου συρρικνώθηκε κατά τουλάχιστον 2,5%, συγκριτική με την επίδοση της προηγούμενης ημέρας ένδειξη απουσίας περιεχομένου «εφεδρείας» με το οποίο θα μπορούσε να αντεπεξέλθει σε τέτοια ειδική συνθήκη.

Επηρεάστηκε επίσης από την κινητοποίηση των δημοσιογράφων και το Open σε μικρότερο βαθμό καταγράφοντας απώλειες (0,8%) σε σχέση με τη Δευτέρα. Μία ποσοστιαία μονάδα εξάλλου έχασε από τη δυναμική που είχε αναπτύξει μια μέρα νωρίτερα και η ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Οικονόμου για ΑμεΑ: «Οφείλουμε μία καθαρή και γενναία συγγνώμη, ήταν λάθος 100%» (video)

Η Ανθή Βούλγαρη έγινε μητέρα – «Τρελάθηκε» ο Χασαπόπουλος: «Γεννήσαμε!» (video)

Netflix: Θα ρίξει 18 δισ. δολάρια σε μετρητά το 2025 για περιεχόμενο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώτος, Alpha, Τρίτη 113,protos, Alpha, triti 113