Πρωτοχρονιά: Τι θα δείξουν τα κανάλια

MEDIA

 

Το νέο έτος ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα κανάλια με εορταστικά τηλεοπτικά προγράμματα.

ΑΝΤ1: Εορταστικό πρόγραμμα

Ο ΑΝΤ1 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα την περάσει με το «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόονους» (23.00), όπως αναφέρει στο πρόγραμμά του. Αλλά την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ετοιμάζει ένα άκρως εορταστικό «Still Standing», με

τη Μαρία Μπεκατώρου να υποδέχεται τα «αστέρια» του «Your Face Sounds Familiar».

Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν Στρατής, τα πρόσωπα του φετινού «Your Face Sounds Familiar- All Star», έρχονται την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου στις 21.00 στον ANT1 και παίζουν για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Πρωτοχρονιά με «Still Standing», αλλά και τους παίκτες του «Your Face Sounds Familiar - All Star», σε ένα επεισόδιο πολλών αστέρων που προσφέρει 10.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΣΚΑΪ: Νέο έτος με «Στην Υγειά μας ρε παιδιά!»

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει να υποδεχτεί το νέο έτος με ένα εορταστικό επεισόδιο του παιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος», με τον Τάσο Τρύφωνος να υποδέχεται οκτώ γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα, που παίζουν για καλό σκοπό, στις 21.00 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την αλλαγή του χρόνου θα την κάνει με ένα επίσης εορταστικό «Στην Υγειά μας ρε παιδιά!», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό (22.15).

Η Καίτη Γαρμπή στον Alpha

Στον Alpha η αγαπημένη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» έρχεται με εορταστική διάθεση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 22.00, με guest star την Καίτη Γαρμπή.

Mega: Αντώνης Ρέμος και Ρούλα Κορομηλά

Το Mega την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ετοιμάζει και αυτό εορταστικό επεισόδιο του «Ένα εκατομμύριο Yen» με τη Σμαράγδα Καρύδη, στις 18.30. Στις 21.50 η εορταστική ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωτοχρονιά με το Mega», με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά να προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν και να υποδέχονται το νέο έτος. Ο τραγουδιστής συναντά αγαπημένους φίλους που χαρίζουν σημαντικές στιγμές και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής γεμάτη από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο σόου.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εορταστική ψυχαγωγική εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη «Έλα και θα δεις», στις 21.50. Η μπάντα της εκπομπής, με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, θα δίνει τον ρυθμό συνοδεύοντας αγαπημένους ερμηνευτές.

Open TV: Τετράωρο μουσικό πρόγραμμα

Το Open TV θα υποδεχτεί το 2021 με εορταστικό πρόγραμμα από τις 22.00 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το «Ρεβεγιόν στο Open». Το κανάλι έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του ένα τετράωρο μουσικό πρόγραμμα με Δέσποινα Βανδή, Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Ελένη Φουρέϊρα, Μελίνα Ασλανίδου, Λευτέρη Πανταζή, Άντζελα Δημητρίου, Θέμη Αδαμαντίδη, Κώστα Καραφώτη, Snik, Mad Clip, Ζόζεφιν και Γιώργο Θεοφάνους.

ΕΡΤ: Εκδηλώσεις στο ΚΠΙΣ

Η ΕΡΤ θα βρεθεί στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 22.30. Οι εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους θα μεταδοθούν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-2, με οικοδέσποινα την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη.

Η βραδιά θα αρχίσει με ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή. Θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από σπουδαία έργα όπερας, μπαλέτου και συμφωνικής μουσικής, καθώς και χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα. Από την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ώς την Εναλλακτική Σκηνή και τις αίθουσες των δοκιμών, η Ορχήστρα, το Μπαλέτο, οι διακεκριμένοι σολίστ, αλλά και το ΜεῙΖοΝ Ensemble και οι chórεs θα προσφέρουν ένα εορταστικό ταξίδι με σταθμούς στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της «Μποέμ», στον πολύχρωμο κόσμο του «Δον Κιχώτη», στο χριστουγεννιάτικο ξημέρωμα από το «Δαχτυλίδι της μάνας», αλλά και στα βιεννέζικα βαλς της «Εύθυμης χήρας» και στον «Μακεδονικό χορό» του Σκαλκώτα. Μετά τις 24.00 και το φαντασμαγορικό σόου των πυροτεχνημάτων και των σιντριβανιών στο κανάλι, «Καλή Χρονιά με Μιούζικαλ».

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ συμμετέχει στο εορταστικό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αλλαγή του χρόνου με αγαπημένα τραγούδια από διάσημα μιούζικαλ.

κανάλιαΠρωτοχρονιάπρόγραμμαεκπομπέςεκδηλώσειςσειρέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωτοχρονιά,protochronia