Προκαλούν και πάλι οι Τούρκοι- Νέος χάρτης με τη μισή Ελλάδα να ανήκει στην Τουρκία

ΕΛΛAΔΑΚΟΣΜΟΣ

 

Μπορεί οι διερευνητικές επαφές να είναι σε εξέλιξη αλλά όπως φαίνεται οι Τούρκοι μυαλό δεν βάζουν.

Και για να δίνουν στον όχλο τους κάτι να ασχολείται κυκλοφόρησε το ισλαμιστικό περιοδικό Misvak που δείχνει τον Ερντογάν και από πίσω του κατακόκκινο τον χάρτη της Τουρκίας ο οποίος περιλαμβάνει τη μισή Ελλάδα, τα Βαλκάνια και το Βόρειο Ιράκ.
Τους είχαμε συνηθίσει κατά καιρούς να μηχανεύονται και να φτιάχνουν χάρτες με όλα τα νησιά του Αιγαίου μέσα, αλλά τώρα οι Τούρκοι ξεπέρασαν

τον εαυτό του. Ο νέος χάρτης εμφανίζει όλη τη Θράκη δική τους, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη δική τους, μέχρι τα σύνορα με την Αλβανία δικά τους. Αυτό δεν είναι η Γαλάζια πατρίδα που ονειρεύονται αυτό έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία. 

Bir harita çizilecekse onu biz çizeriz! pic.twitter.com/f9KyS1n7Db

— Misvak Caps (@misvakcaps) March 11, 2021

Μάλιστα οι φανφαρόνοι υπεύθυνοι του περιοδικού που έχει «Ερντογανική» χροιά έντονη, γράφουν το μεγαλόστομο: «Αν είναι να ζωγραφιστεί ένας χάρτης, εμείς θα τον ζωγραφίσουμε».
Μια καλύτερη και πιο αναλυτική ματιά όμως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δείχνει την πλήρη ρήξη του κράτους του Ερντογάν με εκείνο του Ατατούρκ αφού εμφανίζεται για τα 100 χρονια του κράτους της Τουρκικής Δημοκρατίας, όχι ο Κεμάλ Ατατούρκ, αλλά ο νέος Σουλτάνος Ερντογαν
 

χάρτηςΕλλάδαΤουρκίαΤαγίπ ΕρντογάνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα