«Πρωινό» ΑΝΤ1: Ποιος δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται του χρόνου στο πάνελ

Η περίοδος των ανακοινώσεων, ανακατατάξεων και διαπραγματεύσεων στα κανάλια έχει μπει για τα καλά και οι φήμες για μεταγραφές, απομακρύνσεις και αντικαταστάσεις έχουν φουντώσει για τα καλά.

Ειδικά για το Πρωινό του ΑΝΤ1, το οποίο, παρά την έλευση του Γιώργου Λιάγκα, την ενίσχυση με δύο νέους συνεργάτες και τις δημοσιογραφικές επιτυχίες που είχε, ταλαιπωρείται στο πεδίο της τηλεθέασης, τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά.

Ένα από αυτά είναι ότι αποχωρεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Ένα άλλο

είναι ότι ο Τάσος Τεργιάκης, επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που προστέθηκε στο δυναμικό του «Πρωινού» την ίδια εποχή με τον Γιώργο Λιάγκα, θα μεταπηδούσε στο Mega, στο πλευρό της Ελένης.

Τελικά, την απάντηση στις φήμες που οργίασαν, την έδωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος σε insta story που ανέβασε.
«Ααα δεν σας είπα τα νέα. Και του χρόνου μαζί. Στον ΑΝΤ1, στο Πρωινό» έγραψε ο δημοσιογράφος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξή του δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με το παλιό του «αφεντικό».

«Έπειτα από 13 χρόνια στα δελτία ειδήσεων, έκανα πράγματι 10 αξέχαστες σεζόν στην εκπομπή «Ελένη» με χαρές, λύπες, επιτυχίες και σίγουρα με πολλή δουλειά. Ποιος πραγματικά μπορεί να ξέρει αν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο; Εργαζόμαστε σε ένα χώρο με λίγα κανάλια και λίγες εκπομπές. Έχω μάθει να μη λέω τη λέξη «ποτέ», γιατί απλά… ποτέ δεν ξέρεις!».

Ειδήσεις σήμερα:

«Sex and the City»: Επιστρέφει με νέο πρόσωπο που θα είναι ουδέτερου φύλου! (Video)

MasterChef – Παύλος: Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος χωρίς κάμερες – Την Μαρίνα την πάω πάρα πολύ (video)

Με δια ζώσης συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ «σπάει» το lockdown της Βουλής

Keywords
Τυχαία Θέματα