Πρώην παίκτης της Σέφιλντ, είχε μόνο ατυχίες μέχρι που κέρδισε 1 εκατ. στο ΛΟΤΤΟ (video)

Viral έχει γίνει video με την αντίδραση του Τέρι Κένεντι πρώην ποδοσφαιριστή που διέκοψε άδοξα την καριέρα του στα 23 λόγω τραυματισμών, όταν ενημερώθηκε ότι κέρδισε 1 εκατ. λίρες στην εθνική λοταρία.

Καμιά φορά η τύχη έρχεται να σου χαμογελάσει και να σου δώσει πίσω όσα σου στέρησε η μοίρα. Αυτό φαίνεται να ίσχυσε στην περίπτωση του Τέρι Κένεντι, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε κερδίσει στην Εθνική Λοταρία, 1 εκατομμύριο λίρες (περίπου 1.200.000 ευρώ) και η αντίδρασή του έγινε viral, τη στιγμή που ο υπάλληλος

του το επιβεβαίωσε.

Lovely tha pic.twitter.com/IQ8bLHJUFc

— Potmongs (@notpotmongs) November 15, 2021

Με τα ρούχα της δουλειάς και το χαρακτηριστικό πορτοκαλί γιλέκο, ο Κένεντι ίσως είχε βγάλει αυτά τα λεφτά, ίσως και περισσότερα παίζοντας ποδόσφαιρο, καθώς αγωνιζόταν στην Championship της Αγγλίας για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Χάρογκεϊτ Τάουν, ωστόσο πολύ πρόωρα αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού (το 2016).

Η τύχη τώρα του χαμογέλασε, με τον 28χρονο να μην μπορεί να πιστέψει πως κέρδισε την Εθνική Λοταρία και τους συναδέλφους του από μέσα να ξεσπούν σε επευφημίες.

Ο Κένεντι, αρχικά κρατάει το κεφάλι του με δυσπιστία και ο υπάλληλος από τη Λοταρία τον ρωτάει: Τέρυ είσαι έτοιμος; Θέλετε να καθίσετε; Μόλις επιβεβαίωσα ότι κέρδισες 1 εκατομμύριο λίρες». Ο Κένεντι πιάνει το κεφάλι του και δεν μπορεί να το πιστέψει: «Θεέ μου», φωνάζει, χαμογελώντας, με τους συναδέλφους του να τον συγχαίρουν καθώς γνώριζαν για τις απανωτές ατυχίες που είχε με το γόνατό του.

Διαβάστε επίσης:

Cambridge Dictionary: Αυτή είναι η λέξη της χρονιάς για το 2021

Βίντεο-σοκ: Πρώην παίκτης του NFL ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του

Σύνορα Λευκορωσίας – Πολωνίας: Πρωτοβουλία της ΕΕ για τον επαναπατρισμό των προσφύγων

Keywords
Τυχαία Θέματα