Πρώην Μις Μόσχα: «Απειλούν να σκοτώσουν τον γιο μου»

ΚΟΣΜΟΣ

 

Σε θρίλερ φαίνεται ότι εξελίσσεται η μέχρι πρότινος σαπουνόπερα του διαζυγίου του τέως βασιλιά της Mαλαισίας, σουλτάνου του Κελαντάν, από την πρώην Μις Μόσχα Οξάνα Βοεβόντινα, η οποία υποστηρίζει ότι δέχτηκε «απειλές κατά της ζωής της» για το παιδί που φέρεται ότι απέκτησε μαζί του.

Η Βοεβόντινα αναγκάστηκε, όπως λέει, να εγκαταλείψει το σπίτι στη Μόσχα και να μετακομίσει σε άλλη πόλη, όταν ένας φίλος την προειδοποίησε ότι ο έξι μηνών γιος της Λεόν κινδυνεύει. Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, η 27χρονη Μις Μόσχα 2015 υποστηρίζει ότι της ζητήθηκε να

αποσύρει την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του 50χρονου τέως βασιλιά για τη διευθέτηση του ζητήματος της πατρότητας του παιδιού, να «παγώσει» τη νομική διαδικασία για η διατροφή και να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις.

Ηχογραφημένες συνομιλίες

Η Βοεβόντινα ισχυρίζεται ότι την προσέγγισε μια άγνωστη γυναίκα μέσω του πατέρα της και της ζήτησε να συναντηθούν σε εστιατόριο της Μόσχας. Ωστόσο, δεν πήγε η ίδια , αλλά έστειλε μια φίλη της, η οποία ηχογράφησε τη σαραντάλεπτη συνομιλία με την άγνωστη γυναίκα.

«Η Οξάνα έχει κρυφούς εχθρούς, επομένως πρέπει να αποσύρει την αγωγή της. Πρέπει να μειώσει τα έξοδά της. Πρέπει να κερδίσει χρόνο, η ζωή του γιου της εξαρτάται από αυτό. Έχω πληροφορίες ότι κινδυνεύει και η κατάσταση κλιμακώνεται…» φέρεται ότι είπε η άγνωστη γυναίκα. Οι ρωσικές Αρχές άρχισαν έρευνα για την υπόθεση.

Πηγή: Espresso

ΜαλαισίαβασιλιάςδιαζύγιοΜις ΜόσχααπειλέςκαταγγελίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα