Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί έγιναν έξαλλοι με το παλάτι – Πως εμπλέκεται το Netflix (Videos/Photos)

Συγγνώμη απαιτεί από την βασιλική οικογένεια ο πρίγκιπας Χάρι για τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίστηκε από το πρωτόκολλο του παλατιού στη διάρκεια των εκδηλώσεων για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αλλά πίσω από αυτή την ενόχληση υπάρχουν … επιχειρηματικά συμφέροντα, σύμφωνα με τον Τύπο.

Γιατί ο Χάρι είναι έξαλλος με το παλάτι

Η Άντζελα Λέβιν, η οποία πέρασε ένα χρόνο κοντά στον δούκα του Σάσεξ καθώς έγραφε τη βιογραφία του, υποστηρίζει στην Sun ότι ο Χάρι «είναι απολύτως ενοχλημένος» με όσα έγιναν, αλλά προσθέτει

με νόημα ότι κι εκείνος έχει ευθύνη αφού δεν τσεκάρισε το ημερολόγιο του αδελφού του, του πρίγκιπα Ουίλιαμ πριν πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στο Λονδίνο με την σύζυγό του Μέγκαν και τα δύο παιδιά τους.

Η Sun γράφει πως οι δύο πρίγκιπες δεν συναντήθηκαν κατ΄ ιδίαν ούτε μία στιγμή στη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων, ενώ και η συνάντησή τους με την βασίλισσα Ελισάβετ ήταν … μισή .

Κι αυτό γιατί ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από την βασίλισσα Ελισάβετ να βγουν μία φωτογραφία την μέρα που της πήγαν το δισέγγονο, την ενός έτους Λίλιμπετ, που έχει και το όνομα της προγιαγιάς, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε!

Η άρνηση της βασίλισσας μπορεί να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και γι αυτό ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν πήραν τα παιδιά τους κι έφυγαν άρον-άρον από το Λονδίνο.

Tι δουλειά έχει το Netflix με τα παρασκήνια του παλατιού

Γιατί όμως είχε τόση σημασία η φωτογραφία με την βασίλισσα; Η NYPost γράφει ότι η άρνηση της βασίλισσας να φωτογραφηθεί με το ζευγάρι και το δισέγγονό της ήταν μία μεγάλη απογοήτευση για τον Χάρι και την Μέγκαν, αλλά κυρίως για την ιδιοκτησία του Netflix.

«Αυτή η φωτογραφία θα ήταν πολύ μεγάλης αξίας. Το Netflix ήθελε να φωτογραφηθεί το ζευγάρι με την βασίλισσα και τα αφεντικά δεν είναι πολύ ευχαριστημένα μαζί τους», εξηγεί η συγγραφέας Άντζελα Λέβιν στην Sun.

Το Netflix δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Το Netflix προβάλλει από τον Μάιο την σειρά ντοκιμαντέρ στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, αλλά οι κάμερες του καναλιού δεν μπόρεσαν να καλύψουν την παρουσία τους στις εκδηλώσεις για το βασιλικό Ιωβηλαίο, καθώς αυτό προβλέπει η συμφωνία με την οποία το ζευγάρι δέχτηκε να εγκαταλείψει τα βασιλικά προνόμια, τον Ιανουάριο του 2020.

«Άκουσα ότι το Netflix ήθελε φωτογραφίες (του Χάρι και της Μέγκαν) με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Γιατί θα τις πουλούσαν αυτές. Θα ήταν πολύ πολύτιμες γι αυτούς», είπε η Άντζελα Λέβιν.

Πηγή την οποία επικαλείται η Sun υποστήριξε ότι από το παλάτι τους απάντησαν «δεν υπάρχει περίπτωση, είναι ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση», όταν ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε να φωτογραφηθεί η βασίλισσα με το δισέγγονό της.

Η απάντηση αυτή δόθηκε γιατί στο παλάτι υποψιάζονταν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα έδιναν τις φωτογραφίες σε αμερικανικά κανάλια.

Ο Χάρι και η Μέγκαν «ήθελαν να πάνε στη λειτουργία στο ναό του Αγίου Παύλου, ώστε να τους δουν δημοσίως (με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας), για τις ανάγκες της σειράς που έχουν στο Netflix, αλλά εξεπλάγησαν άσχημα με τις θέσεις που είχαν» στην εκκλησία, προσθέτει η Άντζελα Λέβιν.
Τι έγινε λοιπόν στην εκκλησία και ενόχλησε τον πρίγκιπα και τα αφεντικά του Netflix;

Η ψυχρολουσία για τον Χάρι στην εκκλησία του Αγ. Παύλου

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στην εκκλησία κρατώντας τρυφερά το χέρι της Μέγκαν, διαπίστωσε με έκπληξη ότι τους είχαν βάλει να καθίσουν στη δεύτερη σειρά και μάλιστα στην άκρη, μακριά από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Στη διάρκεια της λειτουργίας τα δύο ζευγάρια δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά.

Πριν αρχίσει η λειτουργία ο πρίγκιπας Χάρι έδειχνε ευδιάθετος και αστειευόταν με φίλους, αλλά όπως λέει η κυρία Λέβιν «στο πρόσωπό του μπορείς να δεις τα συναισθήματά του, ήταν απολύτως ενοχλημένος . Είναι πολύ ενδιαφέρον, μπορεί να σκεφτόταν διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω αν κατάλαβε τι έχασε» με την οικειοθελή άρνηση των βασιλικών προνομίων.

Ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν μία ιδιωτική συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, αλλά σε γενικές γραμμές τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τους αγνόησαν, κάτι που τους ενόχλησε, σύμφωνα με την Sun.

Γι αυτό ο Χάρι «αισθάνεται ότι του χρωστούν μια συγγνώμη», όπως λέει η κυρία Λέβιν, προσθέτοντας όμως ότι ο Χάρι «είναι αυτός που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη».

«Δεν μπορείς να βγαίνεις και να είσαι αγενής με τους ανθρώπους και στη συνέχεια να περιμένεις από αυτούς να σου ανοίξουν την καρδιά τους», λέει η Άντζελα Λέβιν, αναφερόμενη στους ισχυρισμούς του Χάρι, σε τηλεοπτική συνέντευξη στις ΗΠΑ, ότι ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ είναι παγιδευμένοι και ο ίδιος ήταν αποκομμένος από τον πατέρα του.

Το πάρτι της Λίλιμπετ και η «πόρτα» που έφαγε ο Χάρι από τον Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι οργάνωσε πάρτι γενεθλίων για την μικρή Λίλιμπετ στο Φρόγκμορ, το περασμένο Σάββατο, καλώντας τον αδελφό του Ουίλιαμ, την Κέιτ και τα παιδιά τους, αλλά «οι Κέιμπριτζ είχαν κανονίσει εκείνο το πρωί να βρίσκονται στην Ουαλία, απ όπου επέστρεψαν για να ετοιμαστούν για τη συναυλία του Ιωβηλαίου, άρα δεν μπορούσαν να πάνε στο πάρτι», σύμφωνα με την κυρία Λέβιν.

First official photo of Lilibet celebrating its first anniversary in England

Read more https://t.co/HFC2qlFI5A#meghanmarkle #theroyalfamily #dukeofsussex #princeharry #royals #britain #uk #sussex #england #britishroyals #archewell #Lilibet #LilibetDiana

— Prince Harry and Meghan Markle Latest News (@prince_latest) June 7, 2022

Η συγγραφέας υποστηρίζει ότι θα ήταν καλύτερο να είχε επιλέξει ο Χάρι μια «πιο ήσυχη περίοδο» για να πετύχει την εξομάλυνση των σχέσεων με τον αδελφό του.

Άρα, ο Χάρι δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους που είχε πηγαίνοντας στο Λονδίνο. «Νομίζω ότι έκαναν σαν έφηβοι.

Αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν, τότε φεύγουν. Κι έτσι (ο Χάρι και η Μέγκαν) έφυγαν νωρίς» από το Λονδίνο, λέει η Άντζελα Λέβιν.

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στην Καλιφόρνια – Τέσσερις νεκροί (videos)

ΟΗΕ: O πόλεμος στην Ουκρανία προκαλεί τη μεγαλύτερη αύξηση του κόστους ζωής εδώ και μια γενιά

Αντρίι Πόκρασα: Ο έφηβος που παρουσιάζεται ως «ήρωας της ουκρανικής αντίστασης» (Photos/Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα