Πρίγκιπας Χάρι: Με επίθεση στην Καμίλα υπερασπίστηκε το βιβλίο του – «Στόχος της ήταν η κορώνα» (Videos)

Ο Χάρι … πήρε το όπλο του και δεν άφησε κανέναν στο απυρόβλητο. Ο πρίγκιπας σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο ITV, άσκησε κριτική εναντίον όλων στο παλάτι, με το σκεπτικό ότι η σιωπή «επιτρέπει στον προσβλητικό να προσβάλει».

Υπερασπιζόμενος το περιεχόμενο των απομνημονευμάτων του ο πρίγκιπας είχε κάτι να πει για τον βασιλιά, την σύζυγό του, τον αδελφό του και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με πιο χαρακτηριστική την φράση από το βιβλίο του ότι τα συμφέροντά του «θυσιάστηκαν» στον «βωμό των δημοσίων σχέσεων» της Καμίλα.

Βέλη
κατά της μητριάς

Ερωτηθείς εάν «είναι ιδιαίτερα καυστικός» για την μητριά του και τον ρόλο του Τύπου, ο Χάρι απάντησε: «καυστικός; Δεν υπάρχει τίποτα από όσα λέω που να είναι καυστικό έναντι οποιουδήποτε μέλους της οικογένειάς μου, ιδιαιτέρως για τη μητριά μου.

Υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί και είναι απίστευτα οδυνηρά, κάποια από το παρελθόν, κάποια άλλα από το παρόν».

Ο Χάρι κατηγόρησε την βασιλική οικογένεια «για πραγματικά τρομερή αντίδραση» την μέρα που πέθανε η βασίλισσα, λέγοντας ότι η οικογένεια ήταν προετοιμασμένη «για διαρροές και διασπορά πληροφοριών».

Για την σύζυγό του Μέγκαν ο Χάρι έγραψε ότι «δεν ήταν ευπρόσδεκτη» στο Μπάλμοραλ.

Εξηγώντας τις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο ο Χάρι είπε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πλήξει τον πατέρα του, τον αδελφό του και την οικογένειά του, αλλά πρόσθεσε ότι «συγκεκριμένα μέλη είχαν αποφασίσει να κοιμηθούν με τον διάβολο» για να βελτιώσουν τη δική τους εικόνα.

Ήταν επιλογή τους, είπε ο Χάρι, προσθέτοντας ότι ο ίδιος «έβαλε τη γραμμή» λαμβάνοντας υπόψη την στιγμή που οι άλλοι επέλεξαν για να προωθήσουν την εικόνα τους, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Ουίλιαμ και την Κέιτ για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη ο ίδιος και η σύζυγός του.

Στόχος της μητριάς ήταν η κορώνα

Αναφερόμενος στην σχέση του πατέρα του με την Καμίλα ο Χάρι είπε πως δεν είχε πρόβλημα με την σχέση, αλλά με τον γάμο τους. Εκείνη «έπαιζε το παιχνίδι της. Ήταν μια εκστρατεία με στόχο τον γάμο και την κορώνα, με τις ευλογίες του μπαμπά μας».

Και επιπλέον κατηγόρησε εμμέσως την Καμίλα ότι μετά από την προσωπική συνάντηση του Καρόλου με τους δύο γιους του, «άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σε όλες τις εφημερίδες για το περιεχόμενο των ιδιωτικών συνομιλιών, που περιείχαν ακριβείς λεπτομέρειες, τις οποίες δεν είχε δώσει ο Γουίλι, φυσικά».

Όσο για τις σχέσεις του εφεξής, ο Χάρι είπε πως θέλει να επέλθει συμφιλίωση, αλλά «μετά από λογοδοσία».

Κληθείς να αιτιολογήσει την συγγραφή των απομνημονευμάτων του, στα οποία αποκαλύπτει ιδιωτικές συνομιλίες με μέλη της οικογένειάς του, ο Χάρι είπε: «Το επίπεδο του σχεδιασμού και των διαρροών από άλλα μέλη της οικογένειας σημαίνει ότι στο μυαλό μου αυτά έχουν γράψει αμέτρητα βιβλία, εκατομμύρια λέξεις που είχαν στόχο να καταστρέψουν την σύζυγό μου και μένα σε βαθμό που να θέλω να φύγω από την χώρα μου».

Ο Χάρι αρνήθηκε ότι ο ίδιος και η Μέγκαν κατηγόρησαν μέλη της βασιλικής οικογένειας για ρατσιστική συμπεριφορά, λέγοντας ότι «ο βρετανικός Τύπος τα έγραψε αυτά».

Ερωτηθείς εάν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ απέφευγαν τις επαφές με την Μέγκαν, ο Χάρι απάντησε ότι «ναι, αυτό είναι σωστό», προσθέτοντας ότι δημιουργούσαν αρνητική εικόνα για τη Μέγκαν ως «μία αμερικανίδα ηθοποιό, χωρισμένη και μιγάδα».

Μέχρι στιγμής το Κένσινγκτον δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το περιεχόμενο της συνέντευξης του Χάρι στο ITV.

Διαβάστε επίσης

Διάστημα: Ανακαλύφθηκαν τα πιο… καυτά άστρα στο σύμπαν – Τι θερμοκρασία έχουν

Βραζιλία: Εκατοντάδες συλλήψεις Μπολσοναριστών μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος (photos/videos)

Βραζιλία: «Θα τους βρούμε όλους και θα τιμωρηθούν», λέει ο Λούλα – Η στάση της παγκόσμιας κοινότητας για την κατάσταση στη χώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρίγκιπας Χάρι, Καμίλα, – Στόχος, Video,prigkipas chari, kamila, – stochos, Video