Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στις ΗΠΑ – Έμεινε 24 ώρες στη Βρετανία, είδε τον Κάρολο για 45 λεπτά

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει στην Καλιφόρνια αφού έμεινε στη Βρετανία για 24 ώρες και είδε για μόνο 45 λεπτά τον πατέρα του Βασιλιά Κάρολο αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο Χάρι μόλις έγινε γνωστό πως ο Κάρολος έχει «μια μορφή καρκίνου» έσπευσε στην Αγγλία με μια υπερατλαντική πτήση 11 ωρών για να δει τον πατέρα του.

Ο Δούκας του Σάσεξ φωτογραφήθηκε στο Χίθροου σήμερα το απόγευμα.

Ο Χάρι είχε μια «σύντομη συνάντηση» με τον Κάρολο, πριν ο Βασιλιάς και η Καμίλα οδηγηθούν στα Ανάκτορα του

Μπάκιγχαμ, όπου ένα ελικόπτερο περίμενε να τους πάει πίσω στο Σάντρινγκχαμ στο Νόρφολκ.

Ο Χάρι, 39 ετών, είχε πετάξει χθες περισσότερα από 5.000 μίλια από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο, στην πρώτη τους επίσημη συνάντηση μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Prince Harry The Duke of Sussex

Leaving UK returning Homepic.twitter.com/zqqC2inwsd

— My Opinion – Sussex Warrior (@my_opnion) February 7, 2024

Ο Δούκας παρευρέθηκε στη στέψη του Καρόλου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον Μάιο του περασμένου έτους, αλλά δεν είχε προσωπική συνάντηση μαζί του.

Πηγή του παλατιού ανέφερε στους Times ότι η συνάντηση του Χάρι και του Βασιλιά ήταν σύντομη επειδή ο Κάρολος ήταν κουρασμένος από μια θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα, «αντιμετωπίζουν θαυμάσια» την κατάσταση προσθέτοντας: «Αν δεν ξέραμε τι συνέβαινε, δεν θα είχαμε ιδέα ότι υπάρχει ιατρικό πρόβλημα».

Ο πρίγκιπας Χάρι πέρασε τη νύχτα σε ξενοδοχείο, παρόλο που το ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο δημιούργησε ελπίδες για γεφύρωση των διαφορών με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Διαβάστε επίσης:

Πάπας Φραγκίσκος: Υποκρισία να μην αντιδρά κανείς αν ευλογήσω έναν επιχειρηματία που εκμεταλλεύεται κόσμο, αλλά μόνο αν ευλογήσω έναν ομοφυλόφιλο

Από γκάφα σε γκάφα ο Τζο Μπάιντεν: Τώρα ξέχασε ακόμα και το όνομα της… Χαμάς σε ομιλία του

Γάζα: Σχέδιο της Χαμάς για κατάπαυση πυρός 135 ημερών – Προτείνει αποχώρηση Ισραηλινών και συνομιλίες για τερματισμό του πολέμου (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα