«Πράσινος» ο Ακαϊντίν: «Έχουμε έναν κοινό στόχο με την ομάδα, το πρωτάθλημα»

Και με τη… βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Σαμέτ Ακαϊντίν, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα την απόκτηση του τούρκου κεντρικού αμυντικού με τη μορφή του δανεισμού από τη Φενερμπαχτσέ έως το καλοκαίρι.

Ο 29χρονος άσος αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ του «τριφυλλιού» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά από αυτή του Δημήτρη Λημνιού.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν

ανέβασε στο Instagram ένα σκίτσο με τον ίδιο να είναι ντυμένος πολεμιστής με τα χρώματα του «τριφυλλιού» κι έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των «πράσινων», τονίζοντας πως έχει έναν κοινό στόχο με το κλαμπ: Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Γνωρίζω ότι έχουμε πολλούς φιλάθλους που αγαπούν με πάθος την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Η παρουσία του Φατίχ Τερίμ έπαιξε ρόλο στο να έρθω, γιατί, όπως κάθε τούρκος ποδοσφαιριστής, έτσι κι εγώ ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του», τόνισε αρχικά ο 29χρονος διεθνής τούρκος στόπερ και πρόσθεσε:

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Τουρκίας, μου δίνει τεράστιο κίνητρο για να δώσω τα πάντα στο γήπεδο. Έχουμε έναν κοινό στόχο με την ομάδα, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πρώτα θα κοιτάξω αυτόν τον στόχο και μετά τον προσωπικό μου, να βρω ρυθμό και να κερδίσω τη συμμετοχή στην εθνική Τουρκίας για το EURO 2024».

Όσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του μέσα στο γήπεδο; «Έχω έναν χαρακτήρα που δεν τα παρατά ποτέ. Μου αρέσει να δίνω μάχες στο γήπεδο, να δίνω τα πάντα. Και αυτό θέλω να δείξω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ για τον δανεισμό του Ακαϊντίν, έχει προβλεφθεί κι οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι, με τα τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως το ύψος της είναι στα 4 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Live Super League: ΑΕΚΠαναθηναϊκός 0-0 (Α’ ημίχρονο)

Κούγιας: Αλητεία τέλος, ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση – Οι διαιτητές είναι κρατούμενοι (Video)

Ολυμπιακός: Λύγισε την Κηφισιά με λυτρωτή Ελ Αραμπί (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα