Πουλάκης «αδειάζει» Πολάκη: Ούτε σε ταβέρνα δεν τα λέμε αυτά...

Πολιτική

Σαφείς αποστάσεις από τις -εμπρηστικές- δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, πήρε, μιλώντας στον ρ/σ Αθήνα 984, άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, ο οποίος εμφανίστηκε αρνητικός σχετικά με τα όσα είπε ο κ. Πολάκης από το βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να κερδίσεις εκλογές. Δεν θα έλεγα την πρόταση του κ Πολάκη , ούτε σε ταβέρνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ, Πουλάκης.

Παράλληλα, ο κ. Πουλάκης άσκησε κριτική και στον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο, λέγοντας ότι «όσα λέει ο κ Καμένος, όσα είπε και στις ΗΠΑ, δημιουργούν πρόβλημα. Επειδή όμως, η στόχευση είναι η κυβέρνηση και να ολοκληρώσει το έργο της στην 4ετία, αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να περάσει η συμφωνία που υπέγραψαν στις Πρέσπες και να κυρωθεί από την ελληνική Βουλή, οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να δει και τη μεγάλη εικόνα. Είναι πολύ βαρύτερο πολιτικά το να μην περάσει η συμφωνία με αδυναμία της ελληνικής κυβέρνησης. Το ουσιαστικό είναι να περάσει με τουλάχιστον 151 ψήφους. Δεν ενδιαφέρομαι από εκεί και πέρα εάν θα είναι μέσα οι ΑΝΕΛ, ή τμήμα τους η και όχι».

ΣΥΡΙΖΑΠολάκηςΠουλάκηςΚαμμένοςΑΝΕΛσυμφωνία των ΠρεσπώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα