Πώς θα γλιτώσετε για πάντα από τον ΕΝΦΙΑ (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Ξεχάστε τους φόρους ακινήτων και τα ενοίκια και μιμηθείτε μία αγγλική οικογένεια, που μετέτρεψε αυτό το αυτοκίνητο του 2012 σε ένα απολύτως λειτουργικό διαμερισματάκι - τροχόσπιτο.

Η τιμή αγοράς του ήταν 9.218 ευρώ, ενώ στο οδόμετρο του αναγράφονταν 125.528 χιλιόμετρα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο 37χρονος Jack Richens μέσα σε αυτό μπορούν να κοιμηθούν, να δειπνήσουν και να περάσουν χαλαρές στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και όχι μόνο. Δηλώνει ακόμα ότι προτιμούν να περνούν πολλά απογεύματα με τα παιδιά τους

στο τετράτροχο σπίτι τους και όχι στο διαμέρισμά τους.

Προτού αποφασίσουν να πιάσουν τα εργαλεία στα χέρια τους και να αρχίσουν τη μετατροπή είχαν δει πάρα πολλά τροχόσπιτα του εμπορίου, αλλά κανένα δεν τους ικανοποιούσε σε πρακτικό επίπεδο.

Για την κατασκευή της δεύτερης ουσιαστικά οικίας τους εργάστηκαν, εκτός από τον Jack, ο πατέρας του και η σύντροφος του. Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες το αποτέλεσμα μοιάζει σαν να έχει βγει από το τμήμα εξατομίκευσης κάποιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Διαθέτει κουκέτες, τραπέζια, τέσσερα αντικριστά τοποθετημένα καθίσματα, σόμπα αερίου, ρεύμα, νιπτήρα, ντουλάπια και ξύλινο δάπεδο. Συνολικά χρειάστηκαν έξι μήνες σκληρής εργασίας με πολλά τεχνικά κυρίως προβλήματα που έπρεπε να λυθούν, ενώ το συνολικό κόστος έφτασε στα 20.740 ευρώ.

Αν λοιπόν και εσάς πιάνουν τα χέρια σας και δε θέλετε να σας ενοχλεί στο τέλος κάθε μήνα η σπιτονοικοκυρά ή να καταβάλετε το δυσβάσταχτο ΕΝΦΙΑ, σηκώστε τα μανίκια και ξεκινήσετε δουλειά! Παράδοξος τρόπος για αποφυγή του ΕΝΦΙΑ, αλλά... αποτελεσματικός!

Πηγή: insider

τροχόσπιτοΕΝΦΙΑκόστοςΑγγλίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα