Πως είναι σήμερα οι καλλονές του Baywatch (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Από το 1989 ως το 1999, οι περιπολίες των σέξι κοριτσιών με τα κόκκινα μαγιό καθήλωναν επί βδομάδες μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες περίπου 1 δισεκατομμύριο τηλεθεατές σε 148 χώρες.

Εν όψει της κινηματογραφικής μεταφοράς του Baywatch, ας θυμηθούμε ποιες ήταν οι ορίτζιναλ καλλονές της σειράς και που βρίσκονται 20 χρόνια μετά…

Πάμελα Άντερσον

Η 50χρονη Πάμελα υποδυόταν την Σι Τζει Πάρκερ για πέντε σεζόν, από τις 10 που το Baywatch

βρισκόταν στον αέρα, όμως είναι αυτή που έκανε τη μεγαλύτερη καριέρα.

Η επιτομή της σέξι ξανθιάς έχει κάνει 14 εξώφυλλα στο Playboy, έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες και έχει αφιερωθεί στην προστασία των δικαιωμάτων των ζώων. Έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον ροκ σταρ Τόμι Λι και εδώ και λίγο καιρό είναι ερωτευμένη με τον ιδρυτή των Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, τον οποίο υπερασπίζεται σε κάθε ευκαιρία.

Ντόνα Ντ’Έρικο

Η 49χρονη ηθοποιός έπαιζε τον ρόλο της Ντόνα Μάρκο για δύο σεζόν. Πριν το Baywatch ήταν μοντέλο του Playboy. Έχει κάνει δύο γάμους και έχει δύο παιδιά, ηλικίας 24 και 16 χρονών. Το 2014 η Ντόνα κήρυξη πτώχευση, υποστηρίζοντας στο δικαστήριο ότι έχει μόνο 20 δολάρια καθώς ξόδεψε όλα της τα χρήματα στους δικηγόρους που είχαν αναλάβει το διαζύγιο της.

Έρικα Ελένιακ

Άλλο ένα πρώην μοντέλο του Playboy που κατέληξε να φοράει το σέξι κόκκινο ολόσωμο μαγιό της τηλεοπτικής σειράς υποδυόμενη την Σόνι Μακλέιν από το 1989 έως το 1992.

Η Έρικα έβαλε πολύ βάρος από τότε που αποχώρησε από τη σειρά, έκοψε κοντά τα μαλλιά της και έλαβε μέρος στο ριάλιτι Celebity Fit Club προκειμένου να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά. Πλέον έχει το δικό της blog και ασχολείται με τα προβλήματα των εφήβων.

baywatchτότε και τώραΠάμελα ΆντερσονΈλενα ΕλένιακΝτόνα Ντ' ΈρικοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα