Πορτοσάλτε για Ιράν: Κουβέντα από τις αριστερούλικες οργανώσεις για τη δολοφονία – Τα γυναικεία τμήματα της ΝΔ κοιμούνται όρθια (video)

Τη δολοφονία της 22χρονης στο Ιράν σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος επιτέθηκε στις αριστρές οργανώσεις αλλά και τα γυναικεία τμήματα της ΝΔ.

«Πριν από κάποιες μέρες στο Ιράν, σε αυτή την αθλιότητα του θεοκρατικού αυταρχικού καθεστώτος, δολοφονήθηκε ένα κορίτσι 22 ετών. Δολοφονήθηκε επί της ουσίας δια ξυλοδαρμού από τη θρησκευτική αστυνομία.

Τιμώ την Ιστορία του Ιράν αλλά αυτό το αυταρχικό καθεστώς φέρνει εμετό», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Προσπαθώ να βγάλω την απέχθειά μου για οτιδήποτε αφορά στο να πεις στη σύζυγό σου, στην κόρη σου, σε οποιαδήποτε γυναίκα ότι θα φοράς μαντίλα για να κυκλοφορείς στον δρόμο ή θα εισαι κουκουλωμένη. Πρόκειται περί καταπίεσης της ανθρώπινης υπόστασης. Εκεί δολοφονήθηκε ένα κορίτσι και βλέπω ότι φουντώνει ένα κίνημα και έχω την αίσθηση ότι θα υποκλιθούμε στη γυναίκα, που θα ξεκινήσουν την αρχή του τέλους γι’ αυτή την αθλιότητα».

«Εχω μια παρατήρηση για κάτι αριστερούλικες οργανώσεις για τα δικαιώματα του ανθρώπου, δεν είπαν κουβέντα για τη δολοφονία ενός κοριτσιού από το άθλιο θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε αυτό το σημείο ο Δημήτρης Οικονόμου, σχολίασε: «Κανείς δεν συμφωνεί με αυτή την αδικία» ενώ ο Άκης Παυλόπουλος ρώτησε τον Άρη Πορτοσάλτε: «Γιατί έβγαλε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία και δεν το είδαμε;», με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Κακώς. Τα γυναικεία τμήματα της Νέας Δημοκρατίας κοιμούνται όρθια, θα το πω πρώτος. Απλώς επειδή πουλιέται στην εγχώρια αγορά η προοδευτική ματιά των δικαιωμάτων, για αυτό τα χαρακτηρίζω και αριστερούλικα».

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Δημάδης: Χώρισε με τον σύζυγό του μετά από 8 χρόνια γάμου – Η ανάρτηση στο Facebook (photo)

Σασμός: Η επιστροφή του «Παύλου Βρουλάκη» και η αποθέωση του Στέλιου Μάινα στο Twitter

Η Γη της Ελιάς: Νέα άφιξη – Ο Αποστόλης Τότσικας σε ρόλο – έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα