«Πόρτα» του ANT1 στον Acun Ilicali

MEDIA

 

Έντονη φημολογία είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες μέρες για συμφωνία του ANT1 με τον Acun Ilicali.

Η διαφωνία του Τούρκου παραγωγού με τον ΣΚΑΪ ως προς τη μετάδοση κάποιων δείχνει ότι το διαζύγιο των δύο πλευρών είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο Τούρκος παραγωγός έκανε διερευνητικές επαφές με στελέχη του ΑΝΤ1 ωστόσο δεν επήλθε οριστική συμφωνία.

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα υπήρξε ενδεχόμενο το «Survivor» να μεταδίδεται από το

Μακεδονία TV. Το κανάλι του ομίλου ΑΝΤ1 κάνει στροφή στην ψυχαγωγία αφού μην ξεχνάμε ότι θα διεκδικήσει θεματική άδεια όταν προκηρυχθούν από το ΕΣΡ.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν υπάρχει στον ορίζοντα ενδεχόμενο συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τον Τούρκο παραγωγό.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης στην αποκάλυψη του νέου προγράμματος του σταθμού αποκάλυψε ότι η εν λόγω συνεργασία δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. «Πήρατε την απάντηση μέσα από την παρουσίαση. Συνομιλίες γίνανε με όλους, αλλά στην στρατηγική μας δεν χωρούν αυτά τα πράγματα στο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν βρείτε χώρο για το Survivor;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου.

Μένει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του Τούρκου παραγωγού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ ο Acun Ilicali είχε συμφωνήσει με το Star όμως η συμφωνία χάλασε μετά την αποτυχία του καναλιού να εξασφαλίσει άδεια με την πρώτη διαδικασία όπου κρίθηκε αντισυνταγματική από το ΣτΕ.

Πηγή: dailymedia.gr

ANT1ΣΚΑΪτηλεόρασηAcun IlicaliHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα