Πολύωρη βαρκάδα για να κλωτσήσουν το τόπι (Video & Photos)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Η…καραμέλα της κούρασης των παικτών έπειτα από ένα κουραστικό ταξίδι, μάλλον θα πρέπει να τελειώσει ως δικαιολογία. Πώς αλλιώς μπορεί να γίνει βλέποντας το παράδειγμα του ΑΠΣ Κύθνου;

Μπορεί η ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα Κυκλάδων αλλά δείχνει στους…επαγγελματίες τη θέληση που πρέπει να έχουν για τη «στρογγυλή θεά», αψηφώντας τις όποιες αντίξοες συνθήκες.

Οι αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων μόνο σταθερές δεν είναι αφού εξαρτώνται από τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, από τα πολλά μποφόρ, από τον καιρό γενικώς

και φυσικά από τα…μεταφορικά μέσα. Τα έξοδα είναι τεράστια και οι παράγοντες των ομάδων πιάνουν στυλό και μπλοκάκι για τους υπολογισμούς!

Στη προκειμένη περίπτωση, οι παίκτες του ΑΠΣ Κύθνου, ταξίδεψαν με καΐκι για τον προγραμματισμένο αγώνα και βάρκα την ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Μαρπησσαϊκό Πάρου, αφού δεν βόλευε το δρομολόγιο του πλοίου.

Έτσι λοιπόν, όχι μόνο έφτασαν στη Σέριφο, αλλά επικράτησαν κιόλας του αντιπάλου τους με 3-1 για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, αποδεικνύοντας στο χορτάρι τη δίψα τους για ποδόσφαιρο.

Πηγή: cyclades24.gr

ΚυκλάδεςκαϊκιποδόσφαιροΚύθνοςΣέριφοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα