Πόλεμος Μαξίμου-Άδωνι για το σκοπιανό: Τι απαντά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, πώς σχολιάζει η κυβέρνηση

Πολιτική

Κλιμακώνεται η σύγκρουση της κυβέρνησης με τη ΝΔ για το σκοπιανό. Μετά τη δημοσιοποίηση από το γραφείο του πρωθυπουργού βίντεο στο οποίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ως στέλεχος του ΛΑΟΣ εμφανίζεται να επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή και στη Ντόρα Μπακογιάννη

για το θέμα, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «αν πάμε δέκα χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» προσθέτοντας σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν».

Από την πλευρά του, το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σημείωσε δηκτικά ότι «ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΝΔ και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ. Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη είναι εάν ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να πιστεύει πως με τη γραμμή της σύνθετης ονομασίας ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, "ξεπούλησε τη Μακεδονία"».

ΚυβέρνησηΝΔΓεωργιάδηςΣκοπιανόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα