Ποιος είναι ο Εβραίος και εκατομμυριούχος γαμπρός του Τραμπ - Τι ρόλο έπαιξε στην εκλογή του (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο άνδρας που παντρεύτηκε την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, βρίσκεται ανάμεσα στους λίγους εκλεκτούς που συνόδεψαν τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο όταν επισκέφθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

Ο Τζάρεντ Κούσνερ είναι παντρεμένος με την Ιβάνκα Τραμπ από το 2009. Προέρχεται από μια εβραϊκή βαθύπλουτη οικογένεια της Νέας Υόρκης και σπούδασε στο Χάρβαρντ, όπου ο πατέρας του είχε κάνει δωρεά 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εργάζεται ως μεσίτης ακινήτων και επέκτεινε τις επιχειρήσεις του αγοράζοντας το «New York Observer»

το 2006, ακολουθώντας τις συμβουλές του φίλου του εκδότη Ρούπερτ Μέρντοχ.

Παρά την διακριτική του παρουσία στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, αποτελεί έναν από τους παράγοντες στους οποίους ο δισεκατομμυριούχος οφείλει την εκλογή του. Ο Κούσνερ έσπρωξε την ιδέα στον Τραμπ να «ανοίξει» μέτωπο με το Μεξικό. Ο Τραμπ ξεκίνησε να επικρίνει τους μετανάστες από το Μεξικό και να απειλεί με τη δημιουργία τείχους με αποτέλεσμα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Ενρίκε Πένια Νιέτο.

Το γνωστό site Politico ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι υπάρχει πιθανότητα να αναλάβει σημαντικό πόστο δίπλα στον πεθερό του, αλλά αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, ο Κούσνερ υπερασπίστηκε τον πεθερό του όταν ο Τραμπ δημοσίευσε μια φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον με το αστέρι του Νταβίντ στο πέτο, γράφοντας επιστολή στην ιστοσελίδα του «New York Observer», με τίτλο: «Ο Ντόναλντ Τραμπ που εγώ γνωρίζω».

Μεταξύ άλλων, ο Κούσνερ έγραφε:

«Ο πεθερός μου είναι ένα άτομο εξαιρετικά αγαπητό και ανεκτικό. Αποδέχτηκε την οικογένειά μου και το γεγονός ότι είμαι Εβραίος από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την κόρη του. Η στήριξή του ήταν πλήρης και ειλικρινής».

Σημειώνεται ότι ο Κούσνερ είναι εγγονός Εβραίων που έχασαν τη ζωή τους στο Ολοκαύτωμα, στην Πολωνία.

Η... παράξενη οικογένεια Κούσνερ

Η πάμπλουτη οικογένεια Κούσνερ έχασε μέρος της περιουσίας της, αλλά και κύρος της, όταν ο πατέρας του Τζάρεντ, Τσαρλς Κούσνερ κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή και παράνομη χρηματοδότηση κομμάτων. Ο Τσαρλς ήταν πάντα μέγας χορηγός του Δημοκρατικού κόμματος και καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση.

Ο Τσαρλς πίστευε ότι μπήκε στο «στόχαστρο» της αδερφής του, Έσθερ, γιατί συνεργάστηκε με τις αστυνομικές αρχές εναντίον του.

Για να την εκδικηθεί, προσέλαβε μια πόρνη για να προσελκύσει τον σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείο. Εκεί είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και έστειλε το βίντεο στην αδελφή του, ελπίζοντας ότι θα την εκβιάσει ώστε να μην καταθέσει εναντίον του.

Τελικά, πίσω από τις καταγγελίες και τις μηνύσεις κρυβόταν ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, ο οποίος ήταν τότε εισαγγελέας.

Αριστερά ο Κρις Κρίστι και δεξιά ο Τσαρλς Κούσνερ.

Τα παράδοξα της οικογένειας Κούσνερ συνεχίζονται με τον αδερφό του Τσαρλς, Μάρεϊ, να δηλώνει ότι στηρίζει τον Κρις Κρίστι, σύμφωνα με την «Haaretz».

Επιπλέον, ο μικρότερος αδερφός του Τζάρεντ, ο Τζόσουα, απόφοιτος του Χάρβαρντ, επεσήμανε μέσω εκπροσώπου του ότι θα ψήφιζε Χίλαρι Κλίντον, αφού «είναι από χρόνια με τους Δημοκρατικούς».

Είναι επικεφαλής μια εταιρείας επενδύσεων και ίδρυσε μια start-up, την Oscar Insurance Corp., η οποία επιτρέπει στους χρήστες-μέλη της να ασφαλίζονται χάρη στο ...Obamacare.

Ντόναλντ ΤραμπΤζάρεντ ΚούσνεργαμπρόςΜπαράκ ΟμπάμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα