Ποια «ωρολογιακή βόμβα» περιμένει το παλάτι να σκάσει λόγω Χάρι (Photos/Video)

«Εξαιρετικά νευρική» είναι η βασιλική οικογένεια στο Λονδίνο για το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, όπως λέει στην Page Six, βιογράφος του παλατιού.

Ο Τομ Μπάουερ, που έγραψε το βιβλίο Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors («Εκδίκηση: η Μέγκαν, ο Χάρι και ο Πόλεμος Μεταξύ των Ουίνδσορ»), σε αποκλειστική συνέντευξη στην Page Six χαρακτηρίζει το βιβλίο του Χάρι «ωρολογιακή βόμβα» για το παλάτι.

Will palace aides BLOCK

Prince Harry's forthcoming book? https://t.co/WiFZg0dagI

Daily Mail Online (@MailOnline) October 2, 2022

Ο 38χρονος Χάρι υπάρχουν φήμες πως θέλει να ξαναγράψει το βιβλίο, στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, με στόχο να «αποσύρει ή να υποβαθμίσει» κάποια πράγματα που έχει γράψει για τον βασιλιά Κάρολο και την σύζυγό του, Καμίλα, τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Όμως ο Τομ Μπάουερ πιστεύει ότι ο Χάρι δεν θα κάνει τέτοιες διορθώσεις.

«Νομίζω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως οι Σάσεξ δεν θα αλλάξουν το περιεχόμενο του βιβλίου. Μπορούν να το κάνουν πιο πικάντικο; Γιατί αλλιώς δεν θα πουλήσει», λέει στην Page Six ο Τομ Μπάουερ.

Στο Λονδίνο εκτιμάται ότι το βιβλίο θα κυκλοφορήσει «περίπου το Πάσχα και θα περιλαμβάνει ένα κεφάλαιο για την κηδεία» της Ελισάβετ. «Και θα υπάρχουν στοιχεία για το πώς τους σνόμπαραν και όλα αυτά τα υβριστικά για τη βασιλική οικογένεια. Γι’αυτό πιστεύω ότι η καθυστέρηση (στην έκδοση) προσθέτει δηλητήριο», δήλωσε ο Μπάουερ.

There are fears the book couldn't come at a worse time, according to sources https://t.co/Y7ERl40YtJ

— The Mirror (@DailyMirror) October 1, 2022

Πολλοί αναλυτές για την κατάσταση στη βασιλική οικογένεια εκτιμούν ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν γνωστοποιεί τις προθέσεις του για τους πριγκιπικούς τίτλους για τον Χάρι και την οικογένειά του, καθώς περιμένει για να δει τι θα κάνει ο Χάρι με το βιβλίο και τη σειρά ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το Netflix.

O Χάρι και η Μαρκλ ετοιμάζουν μια σειρά ντοκιμαντέρ για το Netflix εδώ κι ένα χρόνο και σύμφωνα με την Page Six, θέλουν να ξαναμοντάρουν το περιεχόμενο, παρόλο που το κανάλι ήθελε να το προβάλει τον Δεκέμβριο. Αν όμως ξαναδουλευτεί το τηλεοπτικό προϊόν, η προβολή θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες.

Διαβάστε επίσης:

«The Super Mario Bros. Movie»: Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό πρώτο teaser trailer του animation (photo/video)

Kanye West: Η βιομηχανία μόδας θέλει από την Κιμ «να βγάλει τον κ@… της έξω» (Video)

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της Demi Rose στη Σαντορίνη (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποια, Χάρι PhotosVideo,poia, chari PhotosVideo