Πιλότος της EasyJet προς επιβάτες πτήσης: «Κακή ιδέα το ταξίδι στη Ρόδο»

Πιλότος της easyJet λίγο πριν από την απογείωση του αεροσκάφους με προορισμό την Ρόδο έκανε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση προς τους επιβάτες, καλώντας τους να το σκεφτούν και δεύτερη φορά πριν αρχίσουν το ταξίδι.

Όπως γράφει η Mirror, ο πιλότος απευθυνόμενος στους επιβάτες, πριν από την απογείωση, είπε: «Το ταξίδι στην Ρόδο για διακοπές αυτή την στιγμή είναι κακή ιδέα. Από όσα γνωρίζω

αυτή η πτήση γίνεται με βάση την έκτακτη ανάγκη. Οι πτήσεις για τον επαναπατρισμό γίνονται υπό τη διαχείριση του στρατού. Αν θέλετε να αποβιβαστείτε από την πτήση έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε. Δεν γνωρίζω με ποιο σκοπό ταξιδεύετε, αλλά αν ταξιδεύετε για αναψυχή, η ειλικρινής μου σύσταση είναι πως πρόκειται για κακή ιδέα».

Στο αεροσκάφος, που απογειώθηκε από το Γκάτγουικ, επέβαιναν 37 άτομα με προορισμό την Ρόδο, παρά την κατάσταση που επικρατεί στο νησί. Ο πιλότος όμως με αυτή την ανατριχιαστική προειδοποίηση τους κάλεσε να το ξανασκεφτούν.

Ο Γκουίν Λόουντερ, που ήταν ένας από τους επιβάτες, δήλωσε στο BBC Wales ότι οκτώ επιβάτες επέλεξαν να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος, μεταξύ των οποίων ένα νεαρό αγόρι που ακούγοντας τον πιλότο έβαλε τα κλάματα.

Τα βρετανικά ΜΜΕ παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη των τεράστιων πυρκαγιών στην Ελλάδα, εστιάζοντας κυρίως στην Ρόδο και την Κέρκυρα, που είναι δημοφιλείς προορισμοί για τους Βρετανούς.

Όσοι τουρίστες επαναπατρίστηκαν από την Ρόδο περιγράφουν σκηνές από την «χαοτική» εκκένωση τουριστικών μονάδων και είναι εξουθενωμένοι από την περιπέτεια που έζησαν, ενώ είχαν ξεκινήσει για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη άνδρας για τις βόμβες στην Τεκτονική Στοά – Πολλά εκρηκτικά στο σπίτι του, ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλες επιθέσεις (videos)

Φωκίδα: Μια σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια

Φωτιές: Μεγάλη αναζωπύρωση στο Βάτι Ρόδου – Αγωνία στην Κάρυστο, εκκενώνεται χωριό στην Κέρκυρα (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα