Πήγαν να κάψουν ΑΤΜ και …κάηκαν οι ίδιοι - Δυο συλλήψεις για εμπρησμό

ΕΛΛAΔΑ

Ένας 19χρονος και ένας 21χρονος συνελήφθησαν, την περασμένη Πέμπτη, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς περιπολικού της Άμεσης Δράσης στην οδό Πατησίων να τοποθετούν και να ενεργοποιούν -σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας- σε ΑΤΜ Τράπεζας, αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και προσανάμματα τζακιού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στη θέα των αστυνομικών και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν,

ο μηχανισμός έπεσε από τα χέρια των δύο νεαρών, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά μπροστά από το χώρο του ΑΤΜ.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκαν: ένα ζευγάρι γάντια μηχανής, μία κουκούλα τύπου full face και μία σακούλα με προσανάμματα τζακιού. Μετά από έρευνα στο σπίτι του παρουσία εισαγγελέα κατασχέθηκε ένα μαχαίρι και ένα κλομπ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 19χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε ομάδα ατόμων που είχε επιτεθεί με μολότοφ και άλλα αντικείμενα κατά Αστυνομικού Τμήματος και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα -κατηγορούμενοι για εμπρησμό, έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, απόπειρα διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων- και παραπέμφθηκαν σε Τακτικό Ανακριτή.

τράπεζαATMσυλλήψειςεμπρησμόςHas video:
Keywords
Αναζητήσεις
συλλήψεις για εμπρησμό ατμ
Τυχαία Θέματα