Πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος – Η ανακοίνωση της οικογένειας του τραγουδιστή και η μάχη με τη λευχαιμία πριν από 30 χρόνια

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα, άφησε το πρωί του Σαββάτου ο Χάρης Κωστόπουλος σε ηλικία 60 ετών.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας», ανακοίνωσε η οικογένειά

του τραγουδιστή στο Facebook.

«Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή», καταλήγει.

Η μάχη με τη λευχαιμία πριν από 30 χρόνια

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει παλιότερα σε εκπομπή του ΑΝΤ1 για τη μάχη του με τη λευχαιμία πριν από 30 χρόνια.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει είναι ότι πέθανα. Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει σοβαρά. Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Πέρασα λευχαιμία πριν από 30 χρόνια. Κατέβαινα από την πίστα, λιποθυμούσα… Να ναι καλά μια θεία μου από την Μυτιλήνη, που μου έστειλε κάτι βιβλία από τον Άγιο Ραφαήλ. Τα διάβασα, γιατί δεν ήμουν πολύ της εκκλησίας. Έγιναν κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να τα εξηγήσω σαν άνθρωπος. Είδα κάτι που εγώ πίστευα ότι ήταν ο Άγιος Ραφαήλ. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά, παράλληλα βέβαια με τους γιατρούς. Δεν πήγα στο σπίτι μου και έγινα καλά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τάμα έκανα μετά, όταν ήρθε ο δεύτερος γιος μου. Τον έβγαλα Ραφαήλ, για να τον ευχαριστήσω γι΄αυτό που έκανε για μένα», πρόσθεσε τότε.

Οι 23 δίσκοι και οι μεγάλες επιτυχίες

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Παντρεύτηκε σε ηλικία 23 ετών και απέκτησε δύο γιους, τον Χρήστος και τον Ραφαήλ.

Κυκλοφόρησε συνολικά 23 δίσκους. Ο Χάρης Κωστόπουλος έκανε διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έχει τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει”, “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Πουλάω τρέλα” και “Πρώτο Θέμα”.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Τον έσφαξε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του – «Απειλούσε πως θα με καταστρέψει»

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο επιβαρύνει τον 50χρονο κρεοπώλη (Video)

Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: «Πρόεδρος και εισαγγελέας είναι προκατειλημμένες»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε, Χάρης Κωστόπουλος –,pethane, charis kostopoulos –