«Πεθαίνουμε από το χιόνι, βοήθεια!» - Η δραματική έκκληση εγκλωβισμένων στο ξενοδοχείο στην Ιταλία

ΚΟΣΜΟΣ

Με τις προσπάθειες διάσωσης στο ξενοδοχείο το οποίο καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στην Πεσκάρα της Ιταλίας, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως άτομα εγκλωβισμένα μέσα στο ξενοδοχείο στέλνουν sms ζητώντας βοήθεια.

«Βοήθεια, βοήθεια! Πεθαίνουμε από το κρύο», γράφουν το μήνυμα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ANSΑ, λέγοντας πως τα μηνύματα εστάλεισαν μέσα από την εφαρμογή What'sApp. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει κάποια νέα

επικοινωνία μαζί τους και υπάρχουν φόβοι ότι τελικά δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή
Επιπρόσθετα, ένα άτομο το οποίο κατάφερε να βγει από το ξενοδοχείο φέρεται να έστειλε μήνυμα στις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ABC News, ο άντρας έγραφε στο μήνυμά του πως αυτός κατάφερε να βγει από το ξενοδοχείο, υπάρχουν, ωστόσο, κι άλλοι εγκλωβισμένοι.

Η εφημερίδα Corriere della Sera αναφέρει πως ο άντρας έλεγε ότι : «οι τοίχοι έχουν πέσει κάτω. Βρίσκομαι έξω μαζί με έναν εργάτη αλλά δεν μπορείς να δεις τίποτα από το ξενοδοχείο. Μπροστά μου υπάρχει μόνο ένας τοίχος από χιόνι».

Να σημειωθεί πως οι διασώστες που έσπευσαν στο ξενοδοχείο έκαναν λόγο για «σκηνές Αποκάλυψης» μόλις μπήκαν στο εσωτερικό του.

ΙταλίαξενοδοχείοχιονοστιβάδασεισμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα