Πέραμα: Ηχητικό ντοκουμέντο – «Ούρλιαζαν» οι αστυνομικοί του Κέντρου, συνέχιζαν την καταδίωξη οι ΔΙ.ΑΣ. (Video)

Αίσθηση προκαλεί ηχητικό ντοκουμέντο από τους διαλόγους μεταξύ του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά την καταδίωξη του λευκού Hyundai που κατέληξε με τις 35 σφαίρες από τους αστυνομικούς και τον θάνατο του νεαρού Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα.

Στο ντοκουμέντο, που έφερε στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live

News του MEGA, αποτυπώνονται οι απέλπιδες προσπάθειες των αστυνομικών από το Κέντρο Επιχειρήσεων να πείσουν τους συναδέλφους τους των ομάδων ΔΙΑΣ να σταματήσουν την καταδίωξη.

Από τους διαλόγους καθίσταται δεν σαφές ότι οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι στο όχημα επέβαιναν Ρομά, από τη φράση «τρία άτομα μέσα, αθίγγανοι».

«Εάν δεν σταματήσει το αυτοκίνητο τέλος, διακόπτουμε». «Για όλους τους σταθμούς, δεν θα επανέλθουμε, είναι η τελευταία φορά που το διαβιβάζουμε. Για όλους τους σταθμούς τέλος. Καθένας στον τομέα του και δεν θα επανέλθουμε.» «Άπαντες θα σταματήσουμε, δεν θα επανέλθει το κέντρο», είναι κάποιες από τις φράσεις που ακούγονται να λένε οι αστυνομικοί από το Κέντρο Επιχειρήσεων προς τους συναδέλφους τους της ΔΙΑΣ.

Μετά την τραγική κατάληξη της καταδίωξης, με τον Νίκο Σαμπάνη να έχει πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά, οι αστυνομικοί διαβιβάζουν στο Κέντρο Επιχειρήσεων ότι ο οδηγός του οχήματος κινήθηκε εναντίον τους, ξεκαθαρίζουν όμως ότι δεν υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί, όπως υποστηρίχτηκε αρχικά από πλευράς ΕΛ.ΑΣ. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται οι εκκλήσεις τους για άμεση προσέλευση του ΕΚΑΒ, μόλις έγινε σαφές ότι υπάρχει άτομο με τραύμα στον θώρακα.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ιστορία του Νίκου Υποφάντη με τη Φώφη – «Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου ήξερες»

Ναυάγιο στη Χίο: Συγκλονιστικό βίντεο με τις προσπάθειες των ναυαγών να μην πνιγούν – Η διάσωση από το Λιμενικό

Πάτρα: Κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά σε νηπιαγωγείο – 560 ανεμβολίαστοι δάσκαλοι στην Αχαΐα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέραμα, Ηχητικό, – Ούρλιαζαν, Κέντρου, ΔΙΑΣ Video,perama, ichitiko, – ourliazan, kentrou, dias Video