Πένθος στην Κρήτη: Κηδεύεται ο 35χρονος ιδιοκτήτης μπαρ - Ένας εκ των τριών νεκρών της τραγωδίας στα Σφακιά

ΕΛΛAΔΑ

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Χανιά μετά τους τρεις θανάτους στο δυστύχημα του Σαββάτου στα Σφακιά, όταν ταχύπλοο προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε βράχια.

Ο λόγος της μοιραίας συνάθροισης, ήταν το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους που παντρεύεται. Το σκάφος που επέβαιναν τα τέσσερα άτομα έπεσε στα βράχια, στην περιοχή του Φοίνικα.

«Ακούσαμε ένα μεγάλο θόρυβο. Ένα μπαμ. Το ξέραμε πως θα πηγαίναμε και θα βρίσκαμε νεκρούς. Φθάσαμε στο σημείο και τα άψυχα σώματα των παιδιών είχαν εκσφενδονιστεί εκατό μέτρα μακριά από τα βράχια, ενώ ένα από τα τέσσερα παιδιά σφάδαζε από τους πόνους μέσα στο νερό», δήλωσε συντετριμμένος κάτοικος της περιοχής.

Δυο από τους νεκρούς είναι αδέλφια, οδοντίατροι, 32 και 33 ετών. Πρόκειται για τους Κωστή και Στέλιο Κωνστανταράκη.

Ο τρίτος νεκρός είναι ηλικίας 35 ετών. Μέσα στο σκάφος βρισκόταν και ένας 30 χρόνος ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά με κατάγματα στους σπονδύλους και στα πλευρά.

Νεκρός ανασύρθηκε και ο 35χρονος, ιδιοκτήτης μπαρ στην πόλη. Συγγενείς και φίλοι, θα αποχαιρετήσουν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο ekriit.gr, τον Μανώλη Τσεπίση στις 12 το μεσημέρι οπότε και θα τελεστεί η κηδεία του στον ιερό Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά.

ΣφακιάτραγωδίακηδείαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα