Πέντε διαχρονικά κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναικεία ντουλάπα! (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η τάση της μόδας συνεχώς αλλάζει, φέρνοντας κάθε φορά στις βιτρίνες νέα εντυπωσιακά ρούχα ή παπούτσια...Άλλες φορές βλέπουμε ρούχα απο προηγούμενες δεκαετίες να επιστρέφουν ξανά..ποια είναι όμως τα διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν ανεξάρτητα από τι είναι στη μόδα την τρέχουσα σεζόν;

Λευκό πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Πρόκειται για κομμάτι πασπαρτού αφού ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και τις εποχές του χρόνου! Είναι πάντα μέσα στην μόδα

και αναβαθμίζει και το πιο απλό ντύσιμο.

Blazer

Ένα απλό βαμβακερό σακάκι, σε ουδέτερα χρώματα, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν για μια χαλαρή βόλτα ή με το παντελόνι – σετ του σαν κουστούμι για μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

Basic jeans

Τα τζιν παντελόνια και συγκεκριμένα τα τζιν κλασικών σχεδίων και χρωμάτων όπως το μαύρο skinny τζιν και το μπλε mom fit τζιν δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα καμίας γυναίκας καθώς μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα, από τη δουλειά μέχρι το βραδινό ποτό.

Μαύρη τσάντα

Το κόλλημα που έχουν οι περισσότερες γυναίκες με τις τσάντες είναι γνωστό. Έτσι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου ένα μεσαίου μεγέθους τσαντάκι σε κλασσική γραμμή το οποίο θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε στιγμή.

Γόβες

Οι μπεζ και οι μαύρες γόβες είναι ξεκάθαρα η πιο αξιόπιστη επιλογή για κάθε εμφάνιση. Άλλοτε πιο θηλυκές, άλλοτε πιο σικάτες, ταιριάζουν άνετα με όλα σου τα ρούχα. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι καλές γόβες, οι οποίες δεν θα σου δημιουργούν πρόβλημα ακόμη κι αν τις φοράς όλη μέρα.

 

 

γυναικεία ρούχατάσειςμόδαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα