Πέγκυ Ζήνα: «Με δυσκόλεψε πολύ η ομορφιά μου – Πήρε χρόνια να αποδείξω ότι είμαι καλή τραγουδίστρια» (Video)

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της καριέρας της αλλά και για τις «κρίσεις» που έχει βιώσει κατά καιρούς ο γάμος της με τον Γιώργο Λύρα μίλησε η Πέγκυ Ζήνα.

Καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο η οποία αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα της.

«Και να τσακωθούμε, μιλάμε πολύ. Είμαστε

ο στίχος ή κι οι δυο μας ή κανείς. Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς εκτός του ότι αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά, για αυτό είμαστε 28 χρόνια μαζί, έχουμε κάτι να μας ενώνει και που αγαπάμε κι οι δύο πάρα πολύ. Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό ήταν η δική μου καριέρα και το δικό μου όνειρο, που ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ από εμένα. Είναι αγαπημένος τρόπος έκφρασης το τραγούδι, αλλά αυτή τη δουλειά και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό -για να μην αδικήσω κάποιους που τους έχω εκτιμήσει πολύ- δεν τους εκτιμώ πάρα πολύ» είπε για τον γάμο της, ενώ αναφερόμενη στην κόρη της τόνισε:

«Όταν ήρθε η Ηλέκτρα στη ζωή μας και ήμασταν ήδη 15 χρόνια μαζί, ήρθε ένα πλάσμα που δίναμε και οι δύο τη ζωή μας γι’ αυτό. Οπότε σε οποιαδήποτε καθημερινή, επαγγελματική διαφωνία, είχαμε πάντα κάτι να μας ενώνει πάρα πολύ».

«Είναι πρόβλημα η καλή εμφάνιση»

Ερωτηθείσα αν η εμφάνισή της αποτέλεσε εμπόδιο στην καλλιτεχνική της πορεία, η Πέγκυ Ζήνα επισήμανε ότι χρειάστηκαν χρόνια ώστε να καταφέρει να πείσει ότι παρά το γεγονός ότι είναι όμορφη, έχει και καλή φωνή.

«Με δυσκόλεψε η ομορφιά μου. Γιατί ήμουν ένα πολύ γλυκό πλασματάκι όμορφο, συνεσταλμένο αλλά όμορφο. Δεν μπορούσα να πείσω άνθρωπο ότι αυτό το κοριτσάκι θέλει τη φωνή του να την επενδύσει σε ένα πολύ όμορφο ρεπερτόριο. Πέρασαν τουλάχιστον 10 χρόνια -μπορεί και παραπάνω- για να πείσω ανθρώπους και εταιρίες -εκτός από τον άνδρα μου τον δόλιο που προσπαθούσε να πείσει ότι “όχι παιδιά δεν είναι ούτε ποπ τραγουδίστρια ούτε να ‘χαμε να λέγαμε ούτε ξανθιά μπουκλίτσα μόνο και τίποτα άλλο, είναι καλή καλλιτέχνης, πιστέψτε με. Είναι πρόβλημα η καλή εμφάνιση, πραγματικά. Νομίζουν ότι πρεσβεύεις κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε σε καλλιτέχνες που θαύμαζε απεριόριστα και απομυθοποίησε πλήρως όταν ήρθε σε επαφή μαζί τους λόγω του χαρακτήρα τους.

«Έχω απομυθοποιήσει ανθρώπους και με στεναχωρεί πολύ αυτό. Ξεχώρισα στην πορεία το έργο τους το μεγάλο αλλά αυτό από το οποίο παραδειγματιζόμουν από εκείνους είχε να κάνει πλέον μόνο με το έργο τους και όχι με την προσωπικότητά τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο Μητροπάνος ήταν ο καλύτερος τύπος που έχω γνωρίσει»

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον αείμνηστο Μητροπάνο, επισημαίνοντας ότι εκτός από μια πολύ σημαντική στην καριέρα της, ήταν τύχη και τιμή να συνεργαστεί με ένα σπουδαίο άνθρωπο.

«Ο Μητροπάνος ήταν ο ωραιότερος τύπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ήταν πολύ ακέραιος άνθρωπος, ήταν μεγάλος, γενναιόδωρος, μεγαλοπρεπής με την έννοια του μεγαλοπρεπή όμως. Το μεγαλείο δεν γίνεται να υπάρχει αν δε συνοδεύεται από μια σπουδαία προσωπικότητα και εκείνος την είχε» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τριαντάφυλλος για γάμο Ελέτσι – Λεμονίδη: «Τραγούδησα αφιλοκερδώς – Αγαπάω την εφορία» (Video)

Στέλιος Διονυσίου για την περιπέτεια με την υγεία του: «Το πάθημα έγινε μάθημα»

Μαρκ Ράφαλο: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία του – «Το 2001 διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέγκυ Ζήνα, – Πήρε, Video,pegky zina, – pire, Video