Πάτρα: Θείος του αγοριού ο οδηγός που το παρέσυρε – Μάχη στην ΜΕΘ δίνει ο 8χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση, στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, συνεχίζει να νοσηλεύεται το 8χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από ΙΧ το βράδυ της Κυριακής στο δημοτικό διαμέρισμα του Κέντρου δήμου Ήλιδας στην Πάτρα.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή και χθες, Δεύτερα, δεν αποσωληνώθηκε, ενώ υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία και στόχος είναι να μην κάνει εγκεφαλικό οίδημα.

«Σήμερα έχουμε κλείσει το πρώτο δύσκολο εικοσιτετράωρο, έχουμε πει για δύο εικοσιτετράωρα προκειμένου

να πούμε με περισσότερη ασφάλεια ότι θα κερδίσουμε τη ζωή, θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά», δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το patriwnews.gr, ο 49χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε το άτυχο αγόρι είναι θείος του.

Το πρωί της Τρίτης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας έδωσε την κατάθεσή του και σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη.

«Πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν, που έχει κλονίσει και τον πελάτη μου, ο οποίος έχει υποστεί σοκ και για αυτό έφυγε από το σημείο του ατυχήματος και είχε απομονωθεί στη συνέχεια», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του Μ. Παπαγιαννόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς».

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του «βοήθησε στον απεγκλωβισμό του παιδιού, αλλά και στην κινητοποίηση των αρχών. Είμαστε στην διάθεση των αρχών και από κει και πέρα οτιδήποτε ζητηθεί από τους γονείς του παιδιού θα είμαστε δίπλα τους».

Photo: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωκίδα: Νέο σοκ με πατέρα που κακοποιούσε τα τρία του παιδιά

Θήβα: Ανάστατοι οι κάτοικοι από τις διαδοχικές επιφανειακές δονήσεις – Τι υποστηρίζουν οι ειδικοί (Photos/Video)

Αστυνομικοί καταδίωκαν και πυροβόλησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε… 12χρονος (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Θείος, – Μάχη, ΜΕΘ, 8χρονος,patra, theios, – machi, meth, 8chronos