Πάτρα: Νέα καταγγελία για θάνατο 69χρονης μετά από λιποαναρρόφηση στον ίδιο γιατρό – «Της τρύπησε το έντερο» λέει η κόρη της

Άλλη μια γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από λιποαναρρόφηση. Η 69χρονη σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένειά της είχε πάει στον ίδιο γιατρό που είχε εμπιστευτεί η κομμώτρια από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η οικογένειά της καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατό της.

Ο γιατρός της είχε τρυπήσει το έντερο

Όπως περιέγραψε η κόρη της, η γυναίκα έφυγε τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω κορονοϊού, για τη Αθήνα,

και έπειτα «εξαφανίστηκε» για κάποιες ημέρες πριν τελικά επιστρέψει στη Ρόδο σε κακή κατάσταση. Tελικά, η γυναίκα κατέληξε περίπου 10 ημέρες αργότερα από επιπλοκές, καθώς ο γιατρός της είχε τρυπήσει το έντερο.

Η κόρη κατήγγειλε επίσης, ότι η μητέρα της αν και πήγε για προεγχειρητικό έλεγχο, δεν της δόθηκε η δέουσα προσοχή, με αποτέλεσμα ο αιματοκρίτης της να πέσει κατά 10 μονάδες.

Η ίδια πηγή, αναφέρει ότι, η γυναίκα αν και παραπονιόταν για πόνους στην κοιλιά και δύσπνοια, παρόλα αυτά πήρε εξιτήριο τρεις μέρες αργότερα και με την άδεια να ταξιδέψει για την απομακρυσμένη Κάρπαθο.

Ο γιατρός προσπάθησε να χρηματίσει την οικογένεια της 69χρονης για να κλείσει στόματα, λέει η κόρη

Φθάνοντας ωστόσο στη Ρόδο, η εμφάνιση της 69χρονης σόκαρε τους δικούς της ανθρώπους, καθώς η κοιλιά της ήταν πρησμένη και είχε μελανιές σε όλη της το σώμα.

Σε επικοινωνία της οικογένειας, ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι κάτι πήγε στραβά, λέγοντας «μάλλον της τρύπησα το έντερο».

Μετά τον θάνατο της 69χρονης, οι συγγενείς της κατέθεσαν αγωγή, ενώ ο γιατρός για να «προλάβει» την κίνησή τους τους έταξε χρήματα για να «κλείσει» το θέμα, όπως κατήγγειλε η κόρη.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Σκουλήκια, τρίχες, πούπουλα και… σταφυλόκκοκο σέρβιραν στα παιδιά – Απίστευτες φωτογραφίες

Μπέος: «Προσωπικά θέλω να πάρει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο!»

Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς – Στο νοσοκομείο προληπτικά ένα παιδί

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, 69χρονης, – Της,patra, 69chronis, – tis