Πάτρα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Σοκάρει μάρτυρας «κλειδί» (Video)

Μια φωτογραφία – ντοκουμέντο από την περίοδο που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα σε νοσοκομείο της Πάτρας έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία έδωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η Ρούλα Πισπιρίγκου, υποστηρίζοντας ότι την είχε στείλει και στον αρμόδιο γιατρό, όταν της είχαν ζητήσει να καταγράψει την εικόνα που παρουσίαζε το παιδί όταν πάθαινε τις κρίσεις.

Η μητέρα περιέγραψε ότι κατέγραψε σε βίντεο με τρία μέρη, τη φωτογραφία

που απεικονίζει το μόνιτορ που απεικονίζει τους παλμούς οι οποίοι φτάνουν τους 165, με καλό οξυγόνο και μετά πέφτει στους 61 με μηδενικό σχεδόν οξυγόνο. Κατέγραφε μια το μόνιτορ και μια την κλινική εικόνα του παιδιού. Βάση των ισχυρισμών της έχει ενημερώσει και την αστυνομία. Ο γιατρός λέει ότι δεν το έχει στα χέρια του.

«Είναι ένα ντοκουμέντο που δείχνει την πτώση με οξυγόνο, υπάρχει και ένα άλλο βίντεο που δείχνει τους σπασμούς και είναι σοκαριστικό, δεν είναι για τον “αέρα” αλλά για τις Αρχές», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Το μεγαλύτερο κοριτσάκι παρακολουθούσε σοκαρισμένο το αδελφάκι του»

Σοκαριστική είναι και η εικόνα που μετέφερε στην εκπομπή, μάρτυρας που ήταν παρών, όταν το προσωπικό του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, προσπαθούσε να επαναφέρει στη ζωή τη μικρή Ίριδα.

«Ήταν ένα μωρό που δεν είχε ζωτικά σημεία, ούτε αναπνοή ούτε κυκλοφορία και προσπαθούσαμε να κάνουμε ανάνηψη. Στα βρέφη δε γίνεται αντιληπτό αμέσως ότι δεν αναπνέουν και αυτό υπέθεσα την πρώτη στιγμή που το είδα. Κι άλλη φορά έχω πάει σε παιδάκι που δυστυχώς το βρήκε νεκρό η μαμά του ενώ κοιμόταν. Δεν καταλαβαίνει η μαμά καμιά φορά αν κοιμάται το παιδί ή αν αναπνέει. Και συνήθως το αντιλαμβάνονται όταν είναι αργά» τόνισε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

«Δεν διακρίναμε κάτι στο βρέφος που να μας έκανε εντύπωση με την πρώτη εικόνα. Ήμασταν επικεντρωμένοι στο να κάνουμε ανάνηψη και δεν εξετάσαμε τίποτα άλλο. Αν είχε κάποια κάκωση ή κάτι άλλο, πιστεύω θα το βλέπαμε», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Τζωρτζίνα, ήταν παρούσα στο συμβάν, είπε: «Θυμάμαι ένα κοριτσάκι, το οποίο ήταν αμίλητο. Παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν χωρίς να μιλάει, ίσως ήταν τρομαγμένο, ήταν χαμένο. Συνέβαιναν όλα μπροστά του. Έμοιαζε σοκαρισμένο. Μετά μάθαμε ότι και το παιδάκι αυτό είχε την ίδια κατάληξη…».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Βανάκι πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση με φορτηγό – Διασωληνώθηκε ο οδηγός

Κακοκαιρία Φίλιππος: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα

Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Χαϊκάλη – Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, Θανάσης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Φωτογραφία, Τζωρτζίνας – Σοκάρει,patra, fotografia, tzortzinas – sokarei