ΠΑΣΟΚ: «Πονοκέφαλος» οι δημοσκοπήσεις – Τα μηνύματα της επαρχίας και η… Αθήνα

Άλλη εικόνα παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ στην επαρχία και άλλη στην Αθήνα, ένα πρόβλημα το οποίο δεν είναι καινούργιο ωστόσο σίγουρα δεν το έχουν λύσει στην Χαριλάου Τρικούπη. 

Στην επαρχία ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει σε γεμάτες αίθουσες, ο κόσμος περιμένει ακόμα και έξω από μεγάλα κλειστά γήπεδα και ο παλμός είναι πολύ ισχυρός.Αυτό όμως δεν συμβαίνει στην Αθήνα.

Λοιπόν, αυτή

η εικόνα υπάρχει και στις δημοσκοπήσεις. Το ΠΑΣΟΚ διπλασιάζει ακόμα και τριπλασιάζει τα ποσοστά που είχε το 2019 σε διαφορές εκλογικές περιφέρειες της επαρχίας ενώ στην Αθήνα δε φτάνει το «ποθητό διπλάσιο». Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Μάλιστα, ένας από τους λόγους που ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι υποψήφιος και στον Νότιο Τομέα της Αθήνας είναι για να δοθεί μία νέα ώθηση στο κόμμα. Η μόνο εκλογική περιφέρεια που φαίνεται να «κρατά γερά» και να φλερτάρει με το διψήφιο είναι ο Βόρειος Τομέας της Αθήνας. Εκεί υποψήφιος είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος (έχει και αυτό τη σημασία του).

Όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης  θα δώσει μεγάλο βάρος στην Αττική, με ομιλίες, περιοδείες και εξορμήσεις. Την ίδια ώρα έχει ζητήσει από τους υποψήφιους πολιτευτές του να κάνουν πιο «δυναμικό» αγώνα. 

Διαβάστε επίσης:

Δεν βλέπει αποκλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ξέσπασμα Λιάνη: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, κάπηλοι της κληρονομιάς του Ανδρέα

Τα δύο κοινά Παναγιώτη Δουδωνή και Δημήτρη Μάντζου

Keywords
Τυχαία Θέματα