ΠΑΣΟΚ: Ποιους «καρφώνει» στο νέο του βιβλίο ο Κωνσταντινόπουλος – Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (Photo)

Σκληρή επίθεση τόσο στην Νέα Δημοκρατία όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει μέσα από το νέο του βιβλίο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Βουλής έγραψε βιβλίο με τίτλο: «ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ,

μια προσχηματική πόλωση». Στο βιβλίο του ο κ. Κωνσταντινόπουλος γράφει ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την θέση των δύο κομμάτων απέναντι στο ΠΑΣΟΚ

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φέρνει παραδείγματα για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατά τις περιόδους διακυβέρνησής τους «μοιράστηκαν όχι μόνο τους αρμούς της εξουσίας, αλλά τον ίδιο τον κορμό της εξουσίας». Μιλά για την «εκβιαστική λογική» των δύο κομμάτων και για υποκρισία καθώς από τη μια επικρίνουν τις κυβερνητικές αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη αποθεώνουν στελέχη του που μεταπήδησαν σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ «προσβλέποντας σε υπουργικές καρέκλες».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη και το βιβλίο του λόγω και της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, αναμένεται να συζητηθεί. Σαν έτοιμο από καιρό μέσα στο βιβλίο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου υπάρχουν και δηλώσεις στελεχών της ΝΔ (Βορίδης, 2013) και του ΣΥΡΙΖΑ (Τζανακόπουλος) που λένε ότι το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα.

Στο μήνυμά του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρει: «Πασχίζουν να μας πείσουν ότι είναι αντίθετοι κόσμοι. Ο λόγος για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένας «κοινός τόπος», σχεδόν αόρατος, φαίνεται να συνδέει τα δύο αυτά κόμματα, τα κάνει σε πολλές τους όψεις συγγενικά, τα φέρνει κοντά. Τις ομοιότητες που συνιστούν τον κοινό αυτό τόπο επιχειρούν να θέσουν σε συζήτηση οι σελίδες του μικρού αυτού βιβλίου».

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Αρναούτογλου: Εξήγησε γιατί αναλαμβάνει κομματικό πόστο στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ο Τσίπρας βάζει στο μάτι τα «γαλάζια κάστρα»

ΣΥΡΙΖΑ: Επανεμφάνιση του Φώτη Κουβέλη – «Η έρευνα της Δικαιοσύνης επείγει»

Keywords
Τυχαία Θέματα