ΠΑΣΟΚ: Λυπηρό ο κ. Μαρινάκης να επιλέγει τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και τον κατηγορεί για σκόπιμη διαστρέβλωση της θέσης του κόμματος για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Μπροστά στην απέλπιδα προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει από τα εσωκομματικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επιστρατεύει ψεύδη», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. και προσθέτει: «Είναι λυπηρό

ο κ. Μαρινάκης να επιλέγει τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας ως τα πολιτικά του διαπιστευτήρια».

Ενημερώνει τον κ. Μαρινάκη ότι ήδη από την προηγούμενη Τετάρτη στο πλαίσιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΟΡΕΝ και πριν τοποθετηθεί δημόσια ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης είχε δηλώσει ότι αποτελεί προγραμματική θέση του κόμματος η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και πως η προστασία των συμφερόντων των παιδιών θα είναι γνώμονας για την πτυχή της τεκνοθεσίας.

Αφορμή ήταν τα χθεσινά σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου περί «αφωνίας» στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση που θα κρατήσει στο θέμα. Είπε συγκεκριμένα ο Π. Μαρινάκης: «Σε όλα τα κόμματα έχουν πολυφωνία και στο ΠΑΣΟΚ αφωνία και ακούμε για κορδόνια. Ο κ. Ανδρουλάκης θα το στηρίξει; Έχουμε δει ποιοι είναι υπέρ ή κατά από όλους πλην του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να περάσει; Θα πείσει τους βουλευτές του να υπερψηφίσουν; Ας απαντήσει σε αυτό και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα».

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης για ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν αποφάσισα αμέσως την ψήφιση του νομοσχεδίου»

Κασσελάκης σε οδηγούς ταξί: Ξεκάθαρη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – «Είναι αναγκαία η διαύγεια στις μεταβιβάσεις»

Ρωμανός κατά Κασσελάκη: Δυσκολεύεται να διαχειριστεί ότι το πρόγραμμα «Σπίτι μου» έχει βοηθήσει χιλιάδες νέους

Keywords
Τυχαία Θέματα