ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη συνάντηση του Χάρη Δούκα με τους υποστηρικτές του στις εσωκομματικές εκλογές

Συνάντηση με τους υποστηρικτές του στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ είχε σήμερα το απόγευμα ο Χάρης Δούκας.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του ο δήμαρχος Αθηναίων είχε διαδικτυακή συνάντηση με πάνω από 700 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία στήριξαν την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο Χάρης Δούκας ξεκινώντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους, που έφερε το αποτέλεσμα του 40% στον Β΄ γύρο των εκλογών.

Τα σημεία της παρέμβασής τουΑναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχθηκε από την κυβέρνηση λόγω των πολιτικών θέσεων που εξέφρασε, αλλά και λόγω της θέσης του για άρνηση συνεργασίας με την Ν.Δ.Συζήτησε για τις επιθέσεις που επιχείρησαν να μειώσουν τη σημασία της μεγάλης νίκης του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αθήνας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.Έθεσε ως κύριο στόχο όλων την ενότητα και την ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ για Νίκη στις εκλογές και την αλλαγή κατεύθυνσης στην χώρα.

Όπως λένε συνεργάτες του «ο διάλογος με τη βάση» θα συνεχιστεί διότι μόνο αυτός μπορεί να συμβάλλει στην διαμόρφωση των προτάσεων, οι οποίες θα ενισχύσουν στην περαιτέρω ενωτική και δυναμική πορεία του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Τζιτζικώστας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθουν οι αγορές παραγωγών άφησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

ΣΥΡΙΖΑ: Οχτώ «κασσελακικά» μέλη ΚΟΕΣ ζητούν να συνεδριάσει άμεσα το όργανο για τα ακριβή αποτελέσματα της εκλογής συνέδρων

Keywords
Τυχαία Θέματα