ΠΑΣΟΚ: Η πλατφόρμα του Χάρη Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων

Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων αναμένεται να είναι από σήμερα Πέμπτη – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Χάρης Δούκας.

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, ένα πρόσωπο που ξεχώρισε κατά την περίοδο της ενεργειακής κρίσης, θα είναι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την πρωτεύουσα της χώρας. Τον Χάρη Δούκα θα υποστηρίξουν με μήνυμά τους ακαδημαϊκοί, άνθρωποι του πολιτισμού και των τεχνών, επαγγελματίες και εργαζόμενοι.

Η υποψηφιότητα

του καθηγητή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ έχει ως σκοπό να αναδειχθεί η ανάγκη μετάβασης της πόλης στην πράσινη ανάπτυξη, μία πόλη η οποία θα είναι φιλική προς το περιβάλλον με έργα υποδομής τα οποία θα συμβάλλουν οριστικά στη διαμόρφωση μίας σύγχρονης πρωτεύουσας.

Ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλει η Χαριλάου Τρικούπη: Ανανέωση, αυτόνομη κάθοδο σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες, Σοσιαλδημοκρατική – Κεντροαριστερή ταυτότητα, πρόσωπο που μπορεί να συσπειρώσει τα προοδευτικά ακροατήρια.

Διαβάστε επίσης

Και… τραπεζική συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ!

Αλκιβιάδης Στεφανής: Άνθρωπος για «ειδικές αποστολές» στο Βόρειο Αιγαίο

Τι θα κάνουν τώρα οι υποψήφιοι «ΠΑΣΟΚοι» που κατέβαιναν με τον Πατούλη;

Keywords
Τυχαία Θέματα