ΠΑΣΟΚ: Γιατί ο Ανδρουλάκης δε λέει κουβέντα για τον… Κασσελάκη

Αν κάτι περίμενε να μάθει κανείς από τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ζάπειο ήταν την άποψή του για την πρώτη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να ρωτήθηκε επίμονα αλλά απέφυγε να μιλήσει και ο λόγος που το έκανε μάλλον πολύ ορθός είναι πολιτικά.

«Σε καμία των περιπτώσεων, -και

αυτό για μένα είναι θέση αρχής-, δεν πρόκειται να πω σήμερα οτιδήποτε που αφορά στις εκλογές που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη Κυριακή. Αν θέλετε, να συζητήσουμε αυτές τις εξελίξεις μετά την Κυριακή. Και το λέω αυτό, διότι έχω προσωπική εμπειρία τι σημαίνει εμπλοκή τρίτων κομμάτων, ακόμη και με παρακρατικούς τρόπους σε μία εσωτερική δημοκρατική διαδικασία. Και μιλώ για την παρακολούθησή μου από το Μέγαρο Μαξίμου και την ΕΥΠ μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2021, δηλαδή από τη στιγμή που ξεκίνησα την εκστρατεία μου μέχρι και λίγες μέρες αφότου εκλέχθηκα Πρόεδρος. Το βιώσαμε στο πετσί μας και με παρακρατικούς όρους. Εγώ, λοιπόν, δεν θα το κάνω ούτε με πολιτικούς όρους. Θεωρώ ότι σε κάθε κόμμα πρέπει να εκφράζονται τα μέλη και τα στελέχη του. Εμείς παρακολουθούμε προσεκτικά».

Με τα παραπάνω λόγια ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε τις διαθέσεις του για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ενώ θύμισε και στους πολιτικούς αντιπάλους τα όσα συνέβησαν με την υπόθεση της παρακολούθησής του.

Διαβάστε επίσης:

Διευρύνεται το επιτελείο του Κασσελάκη – Ποιοι ήταν στη βραδινή σύσκεψη της Τρίτης

Ο Τσακαλώτος προτιμά το σχέδιο της Αχτσιόγλου, αλλά δεν αναφέρει ούτε το όνομά της!

Ποιον θέλει Εκπρόσωπο Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης;

Keywords
Τυχαία Θέματα