ΠΑΣΟΚ για Ανδρέα Λοβέρδο: «Ουδέν σχόλιο» για τη δήλωση ότι «δεν είναι πρόσωπο που διαγράφεται»

«Ουδέν σχόλιο» είναι η απάντησε της Χαριλάου Τρικούπη σε άτυπη ενημέρωση για τις νέες δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα της ονοματολογίας για τρίτο πρόσωπο στη θέση του Πρωθυπουργού, ενώ τόνισε ότι «Δεν τρώγεται εύκολα» όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο διαγραφής του.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα

Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη.

Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο».

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα σχολιάζοντας με σκληρό τρόπο πηγές της Χαριλάου Τρικούπη τα «καρφιά» Λοβέρδου για τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη, κάνουν λόγο για μια… παραδοξότητα.

Συγκεκριμένα, λένε πως «είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».

Σημειώνεται πως ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ανέφερε πως δεν γίνεται να απορρίπτουμε πρόσωπα, χωρίς να προτείνουμε κάποια συγκεκριμένη εναλλακτική πρόταση.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε πως είναι στη «διακριτική ευχέρεια» του κ. Ανδρουλάκη να πει πριν από τις εκλογές ποιον προτείνει για πρωθυπουργό και πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης της χώρας», διαφωνόντας όπως φαίνεται τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για κυβέρνηση συνεργασίας με αρχηγό τρίτο πολιτικό πρόσωπο και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στο STAR Κεντρικής Ελλάδας: Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερή κυβέρνηση, το μπλε ταιριάζει με το… μπλε

ΣΥΡΙΖΑ: Αίρει την αποχή από τις ψηφοφορίες στη Βουλή – Θα ψηφίσει τα μέτρα στήριξης για τα Τέμπη

Θεοδωρικάκος για Τέμπη: Ένα γεγονός δεν μπορεί να καθορίσει την κατάσταση της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου, Ουδέν,pasok, andrea loverdou, ouden