ΠΑΣΟΚ: Ετοιμάζει έκπληξη με δημοσιογράφο υποψήφιο στην Αχαΐα – Τι θα γίνει με Παπανδρέου

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην προσδιόρισε τον χρόνο των εκλογών αλλά τα κόμματα ετοιμάζονται.

Σε αυτήν την κατεύθυνση βρίσκονται και στο ΠΑΣΟΚ που όπως πολλάκις έχουμε γράψει θέλουν να έχουν άκρως ανταγωνιστικά και ανανεωμένα ψηφοδέλτια. Για το λόγο αυτό εκτός από τις εκλογικές περιφέρειες στην Αττική η Χαριλάου Τρικούπη περνάει από λίφτινγκ και την επαρχία. 

Όπως μαθαίνει το topontiki.gr στην Αχαΐα το ΠΑΣΟΚ

θα έχει υποψήφιο έναν πολύ γνωστό δημοσιογράφο στην περιοχή. Ο λόγος για τον Γιώργο Καρβουνιάρη ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Πάτρα. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ανακτήσει τις δυνάμεις του στο άλλοτε κάστρο του κόμματος καθώς υποψήφιος θα είναι εκ νέου – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Καρβουνιάρης

Γράφουμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου γιατί υπάρχουν φωνές εντός του κόμματος που θεωρούν ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί και να αποσυρθεί. Κάτι τέτοιο πάντως – σύμφωνα με τις πηγές μας – δεν διαφαίνεται.

Ας μείνουμε στο ΠΑΣΟΚ και ας ευχηθούμε τα καλύτερα στον Παύλο Χρηστίδη, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χρηστίδης θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Υ.Γ: Η χθεσινή δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το ΠΑΣΟΚ μετατράπηκε σε κόμμα διαμαρτυρίας της Αριστεράς, επιβεβαίωσε πλήρως τα όσα γράψαμε πριν λίγες μέρες για τα περί συντονισμένης επίθεσης από Γεωργιάδη – Βορίδη.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Επιστρέφει δυναμικά στο κόμμα κορυφαίος πρώην Υπουργός – Οι σχέσεις με Ανδρουλάκη

ΔΕΘ: «Πάσα» Μητσοτάκη με Μαρσέλο

Κατερίνα Μονογυιού: Βάφτισε τον γιο του αδελφού της, Τζώρτζη – «Ένιωθα ότι ήταν εδώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα