ΠΑΣΟΚ: Εντατικές προετοιμασίες υποψηφίων – Πίτες, γραφεία, Social Media

Με πυρετώδεις ρυθμούς κάνουν τις προεκλογικές τους ετοιμασίες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Με την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να εγκρίνει και να ανακοινώνει τις υποψηφιότητες οι περισσότεροι νιώθουν πλέον ελεύθεροι για τις επόμενες προεκλογικές κινήσεις. Στον Βόρειο Τομέα ο Ανδρέας Παπαδόπουλος εγκαινίασε τα γραφεία του στο Χαλάνδρι επί της Ανδρέα Παπανδρέου (συμβολικό).

Στην ίδια εκλογική περιφέρεια ο Παναγιώτης

Βλάχος έκοψε την πίτα του στην Αγία Παρασκευή και έκανε την πρώτη του ομιλία. «Επιθετική πολιτική» στα Social Media ακολουθούν Μιλένα Αποστολάκη και Κατερίνα Μπατζελή και οι δύο υποψήφιες στα βόρεια. Γλέντι, χορό και συγκέντρωση δεν χάνει η Ρένια Ζαρκαδούλα. 

Κάθε μέρα και μία εκδήλωση πραγματοποιεί ο πρώην Γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική. Ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Διευθυντής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας ο οποίος κατεβαίνει στην Β’ περιφέρεια της συμπρωτεύουσας. Ανανεωμένα Social Media απέκτησε ο Στέφανος Ξεκαλάκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα, ενώ ο συνυποψήφιος του Παύλος Χρηστίδης ανέβασε ένα προεκλογικό σποτ το οποίο είχε πολλά… likes

Όλοι οι υποψήφιοι έχουν πάρει… φωτιά και η προεκλογική τους μάχη, έχει ενδιαφέρον. 

Διαβάστε επίσης:

Αντιδράσεις για το tweet του Γρηγόρη Ψαριανού με τη Μάγδα Φύσσα

Ευρωβουλευτές ΝΔ για υποκλοπές: «Άκαιρη και άστοχη» η συζήτηση

Κώστας Μπακογιάννης: Στη Βαρβάκειο για την Τσικνοπέμπτη (photos\video)

Keywords
Τυχαία Θέματα