ΠΑΣΟΚ: Δείτε backstage φωτογραφίες από την 1η μέρα του Συνεδρίου

Με κεντρικό σύνθημα «Η Κοινωνία στο Προσκήνιο» ξεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.

Το ενδιαφέρον για σήμερα, στρέφεται στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη ενώ το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη αναμένεται να έχει ιδεολογικό βάθος, να επικεντρώνεται στην Ευρώπη αλλά και την Σοσιαλδημοκρατία.

Από το βήμα του Συνεδρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να ζητήσει μία

Ευρώπη που «προστατεύει την παραγωγική της βάση από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Που παίρνει μέτρα κατά των φορολογικών παραδείσων». Παράλληλα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα επαναφέρει την άποψη του για Ευρωστρατό αλλά και ενιαία εξωτερική πολιτική.

Όσον αφορά το κομμάτι της Σοσιαλδημοκρατίας ο Νίκος Ανδρουλάκης θα σταθεί στα ζητήματα της Δημοκρατίας, στα δικαιώματα των εργαζομένων, των γυναικών, των παιδιών, των προσφύγων, των μεταναστών, των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ.

Στη νέα σχέση εμπιστοσύνης που θέλει να χτίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης με την κοινωνία θα μιλήσει για μια σχέση που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, την ενότητα λόγων και έργων, στον ρεαλισμό.

Όσον αφορά τις συνεργασίες θα επαναφέρει την στάση του για αυτόνομη στρατηγική και πορεία της παράταξης, δηλαδή κυβέρνηση με σοσιαλδημοκρατικό κορμό, πρόγραμμα και αντίστοιχη στελέχωση.

Σήμερα, Παρασκευή πρόκειται να μιλήσει και ο Πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε όταν μπήκε στην αίθουσα του Κλειστού του Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης

Γκάφα on air της Καινούργιου για την Παναγιώταρου : «Τι ξεφτίλα! Χίλια συγγνώμη»

Σύστημα Predator: Ζήτημα Δημοκρατίας θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις – Τι απαντά η κυβέρνηση

Νέα πρόκληση: Τουρκικά μαχητικά πέταξαν 2,5 ναυτικά μίλια από την Αλεξανδρούπολη – Έντονη αντίδραση από το ΥΠΕΞ

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, Δείτε, Συνεδρίου,pasok, deite, synedriou