Πασίγνωστο μοντέλο θηλάζει το μωρό της στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Την πιο δυνατή στιγμή ανάμεσα στη μάνα με το μωρό της θέλησε να πλασάρει το περιοδικό Elle της Αυστραλίας.

Εντύπωση προκάλεσε το νέο εξώφυλλό του, το οποίο κοσμεί το supermodel, Nicole Trunfio με ένα ιδιαίτερο αλλά γλυκό τρόπο.

Η Trunfio έγινε πρόσφατα μανούλα και στην φωτογραφία την βλέπουμε να θηλάζει δημόσια τον μόλις τεσσάρων μηνών γιο της. Αν και η αρχική πρόθεση ήταν να γίνει μια φωτογράφιση σαν όλες τις άλλες, στο τέλος κατέληξε να γίνει μια φωτογράφιση που παρόμοιά της δεν έχει γίνει.

Σε κάποιο διάλειμμα που έκανε, πήρε τον μικρό της γιο Σιών Κλαρκ στην αγκαλιά για να τον θηλάσει. Οι άνθρωποι του περιοδικού την είδαν, έλιωσαν από τη σκηνή και έτσι στα ξαφνικά αποφάσισαν το εξώφυλλό τους για αυτό το μήνα να είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Τουλάχιστον το ηλεκτρονικό εξώφυλλο, της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι συνδρομητές.

Το εξώφυλλο όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκε πολύ. Για κάποιους θεωρείται προχωρημένο. Ο φωτογράφος Georges Antoni, ήθελε να απαθανατίσει τη δυνατή στιγμή ανάμεσα σε μητέρα και βρέφος, την ώρα του θηλασμού. Το ίδιο το μοντέλο δήλωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό και όμορφο από το να είσαι μάνα».

μοντέλοΑυστραλίαθηλασμόςπεριοδικόHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα